Breaking News
Home » Santai » Promosi Rakan Rakan Pun Salah Ke ??

Promosi Rakan Rakan Pun Salah Ke ??

Termenung sejenak.Cuba fikir silapnya.Tapi aku tak kisah pun.Memang adat dunia.Tak semua orang akan suka apa yang kita buat.Mungkin aku ni tak sehebat mereka.Tak femes macam mereka..( femes sangat ke mereka? )..Apa apa pun terima kasihlah atas rasa tidak senang dengan apa yang aku buat..

mungkin anda tertanya tanya eh..kenapa? promosi apa? sapa yang tak suka? hahaha..adalah tadi aku buka FB..ada satu mesej cakap kenapa kau buat promosi blog tu? kau ingat promosi kau tu laku ke..!!

huhuhu..aku malas nak screenshot sebab kalau aku screenshot nanti dia marah lagi sebab aku promosi dia plak..haha..!! Tapi itu pandangan dia.Aku terima je dengan hati terbuka.Yelah aku sedar sapalah aku ni kan.Blog pun hancuss ada hati nak promosi blog orang..ok ok ok cool..

Niat aku bukan nak cari nama sebab aku memang dah ada nama..sejak lahir dah daftar dah nama aku tu..apa nak cari cari lagi.Tujuan aku cuma nak beri penghargaan kepada rakan2 blogger yang memberi sokongan kepada blog aku.Tu je.Nak bagi duit tak mampu.Jadi aku promosi je lah..huhu..salah ke?

Sekarang dah masuk Part 4 aku buat ne Ini Bukan Review .. Tapi Promosi ..lepas ni aku teruskan je sampat part part yg lain lak..sampai melompat pun tak per.. yeah hidup mesti terus..

Sekarang ni ada juga yg minta izin nak guna idea / konsep aku promote blog ni..skodeng sini ..terasa gak konsep aku ni menarik kot..haha..perasan sudah..

AKU RELA DI KRITIK TAPI BAGILAH KRITIKAN MEMBINA..BUKAN MEMBUNUH..!!

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

15 comments

  1. dia marah sebab dia x suka di kenali dlm fb kot..biasanya org mcm ni kuat berahsia..hehehe….ekau promosi blog den lah..kompom den x marah..kuikuikui

  2. la,pasal nie pun nk marah..
    pelik betul la..
    huhuhuhuh..

  3. alahai.pasal ni pn nak marah.mybe die mara sbb awk ta promosi blog dia kot. ntah2 dia pun takde blog utk dipromosikan. hihi.kesian kan

    🙂

  4. lorh.. nak marah pulak ekh… xpe2,promosi blog a!n jela camtu… hehe 😀

  5. alahai…akak lagi ler kiz oiii..memanjang dah duk promote blog org..harap2 tak de lah yg kutuk…

  6. @SK marah sbb dia tak tersenarai kot..haha..abaikan je dia tu..

  7. promote blog orang pun kena marah gak ek? ermmm..tak paham lor. 🙂

  8. buat je selagi benda tu tak salah di sisi undang2.. haha.. buat apa herankan orang lain, bukan dia yang bagi kita makan,. ye tak? 😉

  9. okey la tu promote blog..tolong kawan2…bkn nya salah pun…tmbh2 blogger baru nk hidup (cam saya..hehe promote diri) ni..mmg perlu sokongan pun…

  10. pelik pulak..kita nak tolong pomote belog dia je

  11. Belalang Hijau

    first time dgr ade blogger marah bila ade sesama blogger nak tolong naikan sama2 kita…

    hahaha mcm2 hal…

  12. haters merata rata ada naa… ades.. xpa2, xdak yg salah dalam pun sebenaqnya an..

  13. Berkunjung buat sahabat di sebrang. kunjnung balik ya…

  14. dengki mengki.. rasa dia best sangat kot.. haha… satu je geng gua nak ckp.. ‘MAMPUIH PI…’ haha… blog sendiri.. lantak la nak tulis apa…

  15. lor…..napala mcm tu…
    buat tak tau je….

    cemburu mau lebih…apa daa…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *