Breaking News
Home » Pelancongan » Promosi Akhir Tahun 2015 Air Asia

Promosi Akhir Tahun 2015 Air Asia

Promosi Akhir Tahun 2015 Air Asia. Berita baik buat mereka yang ingin bercuti atau balik kampung dengan penerbangan domestik yang murah. AirAsia dan AirAsia X menawarkan promosi akhir tahun bagi seluruh rangkaian laluan. Seperti biasa, pastikan anda membuat tempahan untuk harga yang murah.

Air Asia Final Call for 2015
Air Asia Final Call for 2015

Promosi hujung tahun ini menawarkan pelbagai destinasi dalam jaringan laluan meluas kami yang merangkumi 22 negara, begitu juga kemudahan perkhidmatan seperti penerbangan sambungan (fly-thru) menawarkan hampir 1,000 pasangan bandar.

Penerbangan domestik AirAsia bermula serendah RM39 sehala ke destinasi seperti Johor Bahru dan Kota Bharu manakala bagi penerbangan lebih jauh bermula RM279 sehala. Tambang promosi boleh ditempah di laman web dan aplikasi mudah alih AirAsia bagi iPhone dan Android serta laman mudah alih.

Tempoh tempahan bagi promosi itu adalah dari 9 hingga 15 November bagi tempoh perjalanan bermula 11 November 2015 hingga 28 Mei 2016. Jadi apa tunggu lagi, jom serbu dan dapatkan harga terbaik untuk perjalanan holiday anda hujung tahun ini.

AIR ASIA FINAL CALL FOR 2015

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *