Breaking News
Home » Uncategorized » Poketku Habis Binasa | Soba Yo Lah

Poketku Habis Binasa | Soba Yo Lah

Klik kalau nak bosakan gamba -sumber BH

Poketku habis binasa..adeh apo kono eh pulak ni..ni haa gambar tentang bantahan harga tiket mahal oleh penyokong Negeri Sembilan..haha tulisan “Poketku Habis Binasa” tu buat den tergelak..hahaha..sabar je lah.Nak buek macam mano..dio yang tontukan hargo..rasa mampu bolilah..tak mampu ngadap dopan tv yo.

Ini bukan niat nak provokasi sesiapa..tapi sebagai pembakar semangat skuad hoben jang hoben agar main boto-boto..hargai nilai tiket yang diboli oleh penyokong..hanya kemenangan yang dapek menjadikan harga RM50 tu berbaloi…Tok Mat Hassan takkan tak do apo-apo..haha..Ganu dapek subsidi..best laa korang yo..apo apo pun dua-dua team kono tunjukkan permainan bermutu ..demi bolasepak negara..hoben jang hoben..peteh ganu peteh!!

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

18 comments

  1. erkk cikgu Ganu ni..cepat je eh..haha

  2. kekekekee
    semngat2!

  3. tak patut harga tiket mahal…

  4. walaupun saya tak penah ada niat nak beli tiket bola, tapi tak patut tiket tuh jual mahal. hehe

  5. semangat kesukanan tu..huhu..tp kan harga tket tu dah murah..lg pun bknnya sllu..haha..x sabar nak tngok final ni..

  6. tahun lepas rm30..tahun ni rm50..tahun depan rm70..tahun depan lagi,bakar stadium gamaknya hahahah..

    mahal gila rm50 huhu..sian fans2 yang datang nak bersorak dalam stadium..

  7. cmno la den nk poie tgk kalo tiket mahal mcm ni…ni kalo poie ni maun gak abih dlm rm100 ni…ngn tiket, duit minyak, tol, cikedis….rabak poket den!

  8. boikot yo…

  9. errr..nk sokong mana ni ekk? hahaa

  10. tak pernah tengok live ;(

  11. apo2 pon den ucapkan hoben jang hoben…

  12. Pena hadir dan absen malam jom follow sini juga,Thanks berbagi infonya

  13. gudLuck tuk kedua2 team..tp skong N9 kut tuk tahun nih..

  14. hoben jang hoben! tengok kek tb ler nampaknyo…hohoho

  15. Dunia Realiti a.k.a Elih

    Tak payah tengok live lah! tv sudah….buang masa je, dah lah mahal..

  16. tgk tb sudah..jarak pun dekat..jimat2 …hihihi

  17. nampaknyo den tgk kat tb je…koring poket den ni kalau den poie stadium…heheeheh

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *