Breaking News
Home » Petua Dan Tips » Petua Buang Angin Dalam Badan

Petua Buang Angin Dalam Badan

Petua Buang Angin Dalam Badan.Nampaknya tahun ni memang langgar pantanglah. Dah tahu aku tak boleh makan benda yang berasaskan pulut dengan banyak.. tapi sebab selera.. sapu bersih haha. Kesannya dah mula terasa ni. Badan sakit-sakit.. ini semua angkara lemang. Angin penuh satu badan. Apa lagi jumpa lah Dr Google..kah kah.. cari petua katanya.. jumpa yang ni..

petua buang angin dalam badan
petua buang angin dalam badan

Petua Buang Angin Dalam Badan.
Caranya dengan mengambil 5cm halia dan daun mengkudu, kemudian potong daun mengkudu ini halus-halus serta cincang halia tanpa buang kulit. Kemudian rebus 2 bahan tadi selama 30 minit untuk dijadikan herba. Amalkan minum air ini pagi dan petang.. salah satu kesannya lepas tu adalah anda akan pon..pon..haha. Selamat mencuba

Check Also

Petua tradisional

Petua Menegangkan Kulit Muka

Petua Menegangkan Kulit Muka. Siapa yang tidak mahu kulit yang cantik dan tegang. Usia bukan …

10 comments

  1. Petua ni boleh try lah..sy pun badan tak selesa sgt ni, mcm masuk angin je..thx petua tu

  2. hahaha penuh angin 1 badan ye..ngeee~~ ha pe ag..petua ada try lah..lalala

  3. bab halia ni yang den lomah ni . haha

  4. boleh try nih.. tapi saya paling tak suke halia.. macam mane ek? hehe
    selamat hari raya 🙂

  5. alah kalo setakat buang angin p je beli minuman pek haliah tu kompon angin lari..hehe…

  6. ahaha.. minum teh halia..

  7. petua dari saye,, amik kunci kreta atau moto,, gi 7eleven beli ENO halia.serius berkesan. susah nak carik mengkudu kan?hehe

  8. ehhehe.. g klinik..dpt mc.. 😛

  9. minum halia mmg buang angin, jgn berbau sudah hehe..

  10. xpe…kentot yg ni x busuk kot…angin sahaja.haha…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *