Home » Uncategorized » Pertarungan Akan Bermula

Pertarungan Akan Bermula

Petang ni tibalah masanya jagoan2 akan turun ke gelanggang mempamer skill masing masing..Siapa menang siapa kalah belakang cerita..Apa yang penting semangat perjuangan dan kesukanan mesti tinggi..

Bersemangat ler sangat aku ni..macam nak berperang je.Tak der maknanya.Haa petang ni jam 5 petang ada tournament bowling.Tengah semangat urut2 tangan ni.My 1st tournament selepas 8 tahun.Boleh lagi ke…cuba cuba beb..tak cuba tak tahu.Kiranya keluar dari persaraanlah ni..Oklah dah nak gerak ni..dah kul 4 petang..mula jam 5..

opss sebelum terlupa..semua yang dah letak link untuk tukar2 bloglist tu aku dah masukkan..boleh ler check..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

6 comments

  1. Akn mndoakan tdk msuk longkang!

  2. jgn jd juara longkang ok!! :p

  3. haha..aku pun ada game bowling hari ahad ni…

  4. tadi aku komen,ada problem kuar huhu..arap2 aku komen tadi kuar…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *