Breaking News
Home » Uncategorized » Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100

Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100

STICKY POST = ENTRY TERKINI SILA KEBAWAH =

Setelah sekian lama menyepi diri dari menjadi peserta sebarang pertandingan kerana persaraan akhirnya aku kembali untuk bersama sama memeriahkan lagi Pertandingan Review Dan Menang Android  yang di anjurkan oleh mykahwin.my dan 2dayblogger.com.
Untuk Syarat syarat dan cara sila klik SINI untuk lebih info.
Apa itu MyKahwin.my ? MyKahwin.my merupakan satu laman web direktori khususnya untuk perkahwinan.Segala Keperluan hari bahagia anda ada di sini.

Di MyKahwin.my anda mempunyai berbagai pilihan untuk persediaan hari perkahwinan , di hari langsungnya dan juga pakej selepas hari perkahwinan.Antaranya andaman dan solekan ,cenderahati , gubahan hantaran , kanopi / khemah ,pakej berbulan madu dan berbagai lagi yang anda boleh dapat di Mykahwin.my Anda pasti berpuashati dengan segala perkhidmatan yang ada di Mykahwin.my

Kepada mereka yang terlibat dengan perniagaan berkaitan perkahwinan anda juga boleh mengiklankan perniagaan anda secara PERCUMA di MyKahwin.my

Pertandingan Review Dan Menang Android Toshiba AS100 ini telah ditaja oleh MyKahwin.my dengan kerjasama blog 2DayBlogger.Com .Jom kita ke 2dayblogger.comuntuk belajar dan berkongsi ilmu Blogging dan Isu Semasabersama Faisal Abdullah.

5 sahabat blogger yang di Tag

MJ
Daniela

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

26 comments

  1. nk kawin dah ko??? ..kawin jompot..

  2. kalau menang best ni..huhu

  3. ใ‚ขใƒŒใƒ  ใกใ‚ƒใ‚“~~

    Salam.jalan2 bw sini..:)
    Free2 jalan2 blog saya eh^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/
    Sudi2 jenguk ye (^____^)

  4. A y e s h a Ramlee

    awark untuk en kiz :

  5. good luck untuk kiz…

  6. gudluck kiz! huhuhu

  7. tahniah menyertai pertandingan ni kiz… semoga berjaya.. good luck

  8. semoga muncul sebagai yg bertuah…

  9. gud luck2..bestnyee…kawin ? hehe..

  10. Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

    orang yang lom kahwin leh join ke ๐Ÿ™‚

  11. ermmm…..
    boleh jugak nak cuba ni….
    macam menarik je

  12. selamat untuk yang terkena tag

  13. banyak berdoa dan ikhtiar .. ๐Ÿ˜‰

  14. hehehe…nak jugak….;p

  15. mcm best jak contest..

  16. Goodluck ! ;D

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *