Breaking News
Home » Uncategorized » Penyiaran Tanpa Kebenaran..hahaha

Penyiaran Tanpa Kebenaran..hahaha

Salam semua blogger dan rakan2 semua..sesaja aku duk baca2 n3 sendiri ni..ternampaklah nama2 yang sangat2 familiar dalam ruangan komen2 aku..mana mana komen kompom ada je diaorang ni…aku hargai sokongan anda2 semua..terima kasih..!!( bukan kepada yg familiar je..yang lain2 pun aku nak ucapkan tenkiu gak..)Kat sini aku nak buat satu
paparan tanpa kebenaran..haha jgn mare eh..sesaja sebab aku tengah hilang idea kerana tekanan kerja yang melambak…Sebab aku ni tak suka n3 yg meleret leret..jom terjah terus..!!

http://cempakamelati.blogspot.com/

http://tinta-nuraz.blogspot.com/

http://hanspunyablog.blogspot.com/

http://mysuarablog.blogspot.com/

http://villedaniela.blogspot.com/

http://effa-k-poh.blogspot.com/
http://zitaomar.blogspot.com/

Ehhh dah ke…!! dah kot..!! ermm kepada yang tak ada kat sini jangan terasa hati sebab anda2 semua tetap yang terbaek di hati aku..nanti di lain kelapangan aku siarkan lak banner korang sebagai salah satu promosi ihklas dari aku..tunggu je…komen2 eh..nanti baru senang aku nampak ..hahhaha!!!

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

16 comments

  1. Aiseyh, terharu gila tengok blog zwan pown ada kat situ… trima kaseh sangat2..
    I’m very appreciate it… 😉

  2. @ZWAN SABRI seperti yang dijanjikan..hehhe..

  3. Wahh~ Spesel entri utk pengkomen tu 😀

  4. @Shag
    hehe orang berbudi kita berbahasa..orang komen n3 kita buatkan en khas untuk die…haha

  5. nak menerjah blog depa ni jugak lahhhh… hehe… apa dihatimu, pasti dihatiku… itulah dunia blogger kannnn..ngeeee

  6. @Mujahadah yeah..MJ same lah kite..terjah2 rakan2..sikit sama sikit..banyak sama banyak..

  7. yuhuu…i can trace ur url now.Insyaallah akan selalu lpk sini dan tgglkan komen.Kdg2 minat gak bola tp tak tau nk lpk mana so lpk sini jelah selalu

  8. @||aLeaSaRa|| terima kasih..kerana sudi2 melepak sini…peminat bola ke??

  9. encik kiz berikut adalah surat saman dari saya..

    kesalahan: menggunakan header saya yg cun melecun utk tujuan mempopularkan saya…<<—eheheh boleh plak..

    p/s: sebenarnya nak ucap thanks ehehehehe =) best2…..seronok la cam nie….. =)

  10. @Daniela suka tengok rakan seronok…semoga popular ehh…kita je yg tak popular..haha

  11. hye kiz..kiz disini jugak..hehe..bestnya jumpe blogger yang sama nama..tapi Kiz(saya) bukan lelaki ya..kami dua orang..

    jom sini,
    http://www.kizgarden.blogspot.com

  12. waaaa….saya pun ada jugak ke?
    tima kasih…suka…suka…
    🙂

  13. @eitauntuk kwn2 eita..sikit sama sikit..banyak sama banyak…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *