Home » Santai » Penat Juga Kalau Isteri Ada Dua

Penat Juga Kalau Isteri Ada Dua

Kalau Isteri Ada Dua “Senangnya dalam hati..kalau beristeri dua..terasa dunia ana yang punya..kalau isteri tua merajuk..balik kerumah isteri muda..kalau dua-dua merajuk ana kahwin tiga..” sanggup ke kahwin banyak..dua..tiga..empat? Kalau tanya lelaki memang ramai kata sanggup..sanggup sebab seronok je lebih..tanggungjawab.?? amacam..!!

Macam aku yang kahwin dua …hehe..memang penat gak nak layan..letih woo nak jaga dua-dua.Nak lebihkan yang sana yang sini terasa..nak lebihkan yang sini yang sana merana..merana?? hehe.Jadi jika jiwa kental..sanggup sahut cabaran..pandai memutar cerita ..boleh bahagi masa..ada kemampuan..banyak idea..boleh la kot kahwin dua..hehe..ada berani? Apa..? tak percaya aku kahwin dua? baca seterusnya.

Isteri tua aku bernama infosemasa.comย yang muda namanya mysensasi.com. Dua-dua aku sayang woo..dua-dua kena bahagi masa sama rata..kalau tak boleh melingkup rumahtangga…laaa..mesti korang tepuk dahikan sebab rupanya cerita pasal blog..kah kah..Kenapa aku kahwin dua? Sebenarnya aku nak kurangkan beban isteri tua aku ni untuk mengejar ranking Google.

Maksudnya aku nak kurangkan entri SEO kat blog ni.nak layan entri santai-santai je..sekali-sekala tu ok lah kot untuk cover-cover kesesakan lalulintas..jadi isteri muda iaitu aku gunakan untuk permainan SEO..yer lah isteri muda tu mungkin bergetah lagi..leh menarik minat encik Google kot.Alhamdulillah dah mula nampak hasil dari google ngan member dia yahoo..haha..ok tak idea aku dan alasan aku kenapa kahwin dua?..isteri ketiga? akan datang kot..keh keh.

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

9 comments

  1. sekarang ni dalam proses mengayat isteri ketiga la ek ๐Ÿ™‚

  2. Puteri : macam tu la gamaknya..

  3. kira oklah sbb isteri d alam maya

  4. cehhh…baru nk bebel…bc2..blog rupenye… ๐Ÿ™‚

    banyak2 jgn cerai sudeee ๐Ÿ˜›

  5. ceraikn mereka…hahhahaa ๐Ÿ™‚

  6. kreatif entri ni..hehe..ingat apa..

  7. perancangan yang bagus..woww..rajin2..

  8. akak pun suka baca, tajuk dia memang ada klas…

  9. hahaha..ku ingtkn pe la td..rupanya sal blog..sabo jelah..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *