Menu Tutup

Drama Cucu Tauke Beras

Sebuah lagi drama menarik akan disiarkan menerusi slot dahlia TV3. Drama Cucu Tauke Beras ini akan mula bersiaran pada 15 April 2017. Azrel Ismail dan Zahirah Macwilson akan menjadi pelakon utama selain beberapa senarai pelakon popular lain.

sinopsis Drama Cucu Tauke Beras

Drama terbitan A.Aida Production Sdn Bhd akan menemui penonton sebanyak 20 episod dengan siaran bermula jam 6.58 petang setiap jumaat hingga ahad.

Sinopsis Drama Cucu Tauke Beras

Drama ini mengisahkan tentang gadis cantik dan sombong bernama Irsha yang dihantar pulang ke kampung ketika cuti semester untuk tinggal bersama atuknya demi mendapatkan duit untuk membayar yuran pelajaran. Dia terkejut apabila mendapati bahawa atuknya merupakan pemilik syarikat beras dan menyangka semuanya akan menjadi mudah. Tetapi indah khabar dari rupa apabila dia harus membuat kerja menanam padi. Hidupnya Irsha berubah apabila dia bertemu dengan Harris. Apakah kesudahan drama ini dan hubungan Irsha bersama Harris?

Senarai Pelakon Cucu Tauke Beras

Zahirah Macwilson, Azrel Ismail, Tania Hudson, Ariff Aziz, Afzan A.Rahman, Idris Mat Diah, Catriona Ross, Zizan Nin, Farisha Irwayu, Aneez Arifin, Qazem Nor, Kay Maria

Tonton Drama Cucu Tauke Beras di slot Dahlia TV3 untuk mengetahui kisah selanjutnya.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *