Home » Santai » Pehh Kalut Sekejap

Pehh Kalut Sekejap

harap maaf pegawai khidmat pelanggan kami masih sibuk … iklan … maaf pegawai khidmat pelanggan kami masih sibuk muzik..iklan ..ulang lagi sampai berkali..kali..RM5 habis kredit handphone.Nasib baik guna celcom..kalau guna maxis dengan Digi memang terus licin..ini semua sebab aku call talian khidmat pelanggan TM..guna talian tetap tak boleh sebab telefon bunyi bising..sot set sot set..grrr..

Semua ni gara-gara lampu untuk talian internet modem sejak tengahari merah..aaaaaa..habis la tak boleh update..tak boleh terjah2 blog rakan..tak boleh main SEO..tak boleh tengok income..tak boleh ..tak boleh..semua serbi serbi tak kena..kah kah..rasa ralat bila internet tak der..Nak guna broadband dah expired..kalau guna pun serupa tak guna je..loading lepas tu mandi baru siap..kui kui.

Tapi masa call TM tu ada dia siarkan info..suara perempuan tu..”harap maaf kepada pelanggan streamyx akan mengalami gangguan internet seluruh Malaysia.Harap bersabar.Pihak kami sedang berusaha mengatasinya..lebih kurang macam tu la.Jadi buat-buat sabar..jam 7.45 malam aku try buka semua modem..pehh terkelip2 macam susah je nak hidup..finally yes..lampu hijau internet pun menyala..haha..jadi teruslah update..inilah entrinya..terima kasih sebab membaca.sekian.Baru lega.

Check Also

keputusan Piala Malaysia suku akhir kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua. Debaran pasti dirasai oleh lapan pasukan yang terbabit …

8 comments

  1. haaa semput~~~~ haha

  2. haha kesiannya

  3. akak pakai broadband je..
    tak de pun masalah sampai tak boleh buka blog..
    betul..
    kalau slow pun masih boleh update
    walau tak boleh upload gamba.
    guna meksis je ni tau…
    (belagak)

  4. hihihi luahan perasaan ek

  5. waaa….sehari tak bukak net dah macam kucing hilang je….
    rilek2

  6. sabar 🙂

  7. tenet tak de beberapa jam pun dah kecoh kan?sama macam i! haha

  8. hahaha takut gilaa ngan lampu merah streamix tuh

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *