Breaking News
Home » Produk » Pakaian Muslimah Jubah Abaya Dari Yayah Collection

Pakaian Muslimah Jubah Abaya Dari Yayah Collection

Pakaian Muslimah Jubah Abaya Barangan Muslimah  , Shawls , Niqab , Lapik Dagu Dari Yayah Collection , Pakaian Muslimah Online – Sering kita dengar orang berkata ingin menjadi muslimah yang baik. Tapi apakah itu muslimah? Seorang muslimah bermakna kita perlu menjadi seorang wanita Islam yang benar-benar mengamalkan segala tuntutan agama sepertimana yang digariskan oleh Al-Quran dan As-Sunnah.
Antara pakaian muslimah  yang hangat dan mencari pilihan wanita muslimah adalah jubah abaya , shawls , niqab dan lapik dagu.
Berpakaian juga adalah antara ciri yang patut diambil berat oleh seorang muslimah. Seperti yang dinyatakan dalam Surah an-Nuur, 24: 31 maksud ayat :
“Katakanlah kepada wanita yang beriman: “Hendaklah mereka menahan (menjaga) pandangannya, dan kemaluannya, dan janganlah mereka menampakkan perhiasannya, kecuali yang (biasa) nampak daripadanya. Dan hendaklah mereka menutupkan (memanjangkan) kain tudung (khimar) ke dadanya, dan janganlah menampakkan perhiasannya kecuali kepada suami mereka, atau ayah mereka, atau ayah suami mereka, atau putera-putera (anak-anak lelaki) mereka, atau putera-putera suami mereka, atau saudara-saudara laki-laki mereka, atau putera-putera saudara lelaki mereka, atau putera-putera saudara perempuan mereka, atau wanita-wanita islam, atau budak-budak yang mereka miliki, atau pelayan-pelayan lelaki yang tidak mempunyai keinginan (terhadap wanita) atau anak-anak yang belum mengerti tentang aurat wanita. Dan janganlah mereka memukulkan kakinya agar diketahui perhiasan yang mereka sembunyikan. Dan bertaubatlah kamu sekalian kepada Allah, hai orang-orang yang beriman supaya kamu beruntung”
 
PAKAIAN MUSLIMAH DAN BARANGAN MUSLIMAH DI YAYAH COLLECTION
Pakaian Muslimah Yayah Collection
Yayah Collection – Pakaian Muslimah
Hubungi Yayah Collection
Facebook – Yayah Collection
Whatsapp – 016-3348239
Email – flih.atoz@gmail.com
Instagram – yayah.collection
JUBAH HANNAH ABAYA ANTARA PILIHAN YANG DITAWARKAN


Jubah Abaya - Jubah Hannah Abaya
Jubah Hannah Abaya

Jubah Hannah Abaya antara pakaian muslimah yang ditawarkan oleh Yayah Collection. Jubah Abaya ini di buat dari kain yang berkualiti dan semestinya cantik serta selesa dipakai. Paling utama ciri pakaian muslimah adalah tidak jarang dan tidak ketat. Jubah ini kembang dibahagian bawah dan bahagian tangan bercekak atau kaf.

Menarik dan cantik Jubah Hannah Abaya ini. Memang sesuai buat kaum hawa yang inginkan pakaian bercirikan muslimah. Selain jubah banyak lagi pakaian muslimah yang disediakan oleh Yayah Collection yang pasti menarik perhatian anda.  

Yaya Collection turut menawarkan shawls , Niqab dan lapik dagu.

shawls
Rania wideshawls

Banyak lagi koleksi shawls yang ditawarkan oleh Yayah collection. Pilihan terletak ditangan anda. Koleksi terbaik sila lawati page Facebook Yayah Collection.

maklum balas pelanggan

Antara maklum balas yang diterima dari pelanggan yang telah membeli barangan atau pakaian muslimah. Kepuasan pelanggan keutamaan Yayah Collection.
Objectif kami adalah untuk menyediakan pakaian buat para muslimah yang bertepatan dan mengikuti syariat islam. Bersesuaian dengan moto kami iaitu ” made with love “. Kami memastikan produk yang kami hasilkan berkualiti agar pelanggan berpuas hati. Kami menawarkan harga yang berpatutan agar produk kami mampu dimiliki oleh setiap lapisan masyarakat. – YAYAH COLLECTION – 
 

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

2 comments

  1. Comelkan model tu? hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *