Breaking News
Home » Uncategorized » Pahat Jangan Lagi Berbunyi : SPR Kendali Pilihanraya Secara Adil Dan Berkecuali

Pahat Jangan Lagi Berbunyi : SPR Kendali Pilihanraya Secara Adil Dan Berkecuali

Jangan seperti kata pepatah rumah dah siap , pahat masih lagi berbunyi..!! Pilihanraya DUN Sarawak 2011 telah selesai dan berjalan dengan lancarnya.Keputusan pun telah di ketahui dimana BN menang 2/3 dari kerusi yang di tawarkan.Ketua menteri pun telah mengangkat sumpah untuk menjalankan pentadbiran negeri.Jadi di sini di harap tiada lagi suara suara sumbang yang mencanang ketidakpuashatian dengan pilihanraya Dun Sarawak kali ini

Seperti kata Pengerusi SPR
TAN SRI ABDUL AZIZ MOHD YUSOF / PENGERUSI SPR
Walaupun nak berpolitik saya faham dia nak berpolitik, berpolitik supaya jangan mempercayai spr, tapi jgn lah melampau2 sgt sampai menuduh kita yg bukan2, politik is politik, saya faham, supaya org menyampah kat spr, orang tak suka spr, org jgn percaya spr, jadi dgn itu dia pun kesian kpd org yg bertanding, that kind of perception yg nak dicipta.

Jadi pandai2lah terima hakikat kekalahan itu adalah dari kelemahan kita sendiri.Jangan pula nak salahkan orang lain di atas kegagalan kita.Dipihak yang menang pula jangan lagi terus bersuka ria meraikan kejayaan.Teruskan kerja anda untuk rakyat dan tunaikan segala apa yang di janjikan.Banyak mata yang memandang..ingat silap langkah suatu hari pasti kecundang.

p/s : Ini bukan cerita politik..tapi sekadar pandangan aku sebagai pemerhati

Check Also

keputusan piala malaysia 18 julai

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017. Aksi TM Piala Malaysia kembali dengan 8 perlawanan berlangsung …

3 comments

  1. hope mkin bertambah maju la sarawak..
    uhuhhuuhuhhu

  2. @Mohd Ridhuan semoga maju dari semua sudut bukan semata mata pada prasarana sahaja..

  3. hmmm..mana dtg 100,000 pengundi lg ek…wwoohooo…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *