Home » Uncategorized » Orang Buat WordLess Wednesday | Tapi Aku Tak Boleh…

Orang Buat WordLess Wednesday | Tapi Aku Tak Boleh…

Hari ini hari rabu,esok hari khamis,lusa jumaat,tulat sabtu…apa yang aku merepek ni.Sebenarnya hari ini ramai yang buat entri wordless wednesday,tapi aku tak boleh nak buat…kah kah..”apa yang susahnya kiz nak buat” konon-kononnya orang tanyalah..haha.Sebenarnya setiap aku buka papan pemuka,bila tekan Catatan Baru atau New Post aku mesti nak taip banyak-banyak..haha.Tak kiralah apa cerita janji banyak ayat..kah kah..

Gambar memberi banyak makna,tapi kata-kata dapat menghuraikan secara mendalam makna..( pandangan aku je ni..kekadang aku pun tak faham apa yang aku tulis..)..kekadang hiperbola laa..u la la la lah, sampai satu tahap merepeklah..huhu…Tapi terima kasihlah walaupun entri tak best dan meletup macam orang lain masih ada yang sudi jadi pembaca setia dan paling minimum pun jadi pengunjung setia..jasamu ku kenang…

Perjuangan aku dalam dunia blog ini baru setahun durian..eh jagung,jadi masih banyak yang perlu belajar..terima kasih kepada sahabat yang banyak membantu..tak payah ler sebut nama..kalau dia baca dia akan faham sendiri..kah kah…sekarang tengah sibuk sikit nak membangunkan OhSensasi.Net .. sesaja nak cuba niche blog yang berlainan..

Sisipan Bawah : agak-agak entri aku selama ini ok tak?

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

12 comments

  1. ohsensasi akan sensasi nanti hehe…entry kiz ok saja bah, wordless wednesday sy pun tak ada hari ni…

  2. tak pernah buat ww..
    akak rasa macam ramai sangat orang yang buat ww tu sampai ada yang sekadar letak gambar yang entah apa2..
    akak punya blog bukan nak bagi orang sakit kepala memikir…
    blog akak untuk sapa2 yang suka bersantai2..:)

  3. aku pun dah lama meninggalkan kitab WW neh…

    blog kedua bro ke tuh..rajin bro..hehe

  4. mcm xpuas gitu post entry kalo xmenaip laju2 kan..hehe

  5. ehem2….aku bersuara ni sbb aku mcm di hina!..ahaha….ok..gurau je ye bro kiz..hehe…ammm..sebenarnya WW ni ada kebaikannya itu bagi gua lah sbb seminggu sekali tanpa teks(word) gua akan terasa yg time tu adalah masa nak rehatkan minda sekali dengan jemari ni yg x penah jemu asyik menekan button keyboard pc gua nije..haha..

    papepun semoga sukses ohsensasi hang tu ye.. :)..

  6. haha. jadi la cm saya. buat je ww. tapi mesti ade taip jugakk, ahhh. hentam je..:P

  7. dah lamo tk tk buek ww dah..tgok wwe tu selalu lah..

    kih kih kih

  8. aku ada buat.tepek je gmbar pape yang aku rasa sesuai..nampak macam sengal.berkongsi rasa sengal ngan kengkawan lain 🙂

  9. tak leh buat, tak yah buat. kalo semua orang buat, nanti bosan asyik tengok gamba je. hehe

  10. setiap org ada cara masing2.. asal x copy-paste en3 org lain suka2 ati kira ok laa tu, huh…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *