Breaking News
Home » Uncategorized » Ombak Rindu Di Blue Lagoon .. Pehh Lama Tak Layan Blues

Ombak Rindu Di Blue Lagoon .. Pehh Lama Tak Layan Blues

Blue Lagoon @ Tanjung Biru
Banyak sangat dah aku baca kat status FB semua pasal filem ombak rindu.Di blog pun ramai yang cerita pasal pi pawagam layan ombak rindu.. Sebab aku bukan peminat tegar filem genre drama dan cinta ni jadi aku memang tak terangsang untuk ke pawagam..hehe..bukan tak mahu sokong filem tempatan tapi dah kalau bukan selera kita..takkan nak layankan..Namun dari reaksi apa yang aku baca..semua kata filem tu best..oklah..tahniah pada mereka yang terlibat dalam filem tu.. tapi akhirnya hari ini aku terjebak juga.. layan juga ombak rindu..kah kah..tapi layan ombak betul-betul..
Tadi lepas urusan merisik adik aku..rombongan aku terus ke pantai Port Dickson..memang padat..Batu 4 ..memang full.Cuba pula Teluk Kemang ..nak parking basikal pun tak boleh apa lagi kalau kereta..ermm akhirnya terus ke Blue Lagoon @ Tanjung Biru,PD…haha.nasib kurang ramai kat situ.Sebab tempat ni agak kedalam sikit..lama tak ke pantai.Nak mandi manda memang aku kurang minat..jadi lepak cari port yang baik punya layan blues..layan ombak.Ini baru ombak rindu..huhu..sambil tu skodeng sikit mat salleh..haha..bertanduk kat situ..tak baik tu..jangan amalkan..
Pssttt : bila lepak kat Pantai Port Dickson tadi..tetiba aku rasa rindu kat seseorang..haha..terus tulis puisi ni haha OMBAK RINDU DI BLUE LAGOON

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

10 comments

  1. syoknya p pantaiiiii…nak jugak!!!!

  2. Best kan ber”ombak rindu” di sini.. hahahaha….
    tajuk best…
    singgah2….
    september lepas baru pergi dgn kengkawan…
    syok gak..
    singgah2 jap di sini..
    usha entry usha iklan.

  3. la…aq pun lepak Blue Lagoon petang tadi ni..sebab Teluk Kemang padat kot…haha…

  4. xcakap pon pergi PD!! jijah ade je cuti ni ha..grr!

  5. aq ada kat sana dari pukul 3.00 sampai 3.45 macam tu la…kejap je lepak2 kat situ..tak terserempak pulak..hee~

  6. haha..last2 jadi rindu ombak pula ko kiz..er..rindu sape pulak tu..baru ke..huhu….

  7. ska sgt pntai…tp xd orng nk bawa pegi..huhuh

  8. pantai memang port terbaik untuk layan blues..:)..

  9. la baru ingat nak jadi adik ipar.uhuk3 😛

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *