Home » Santai » Oh Tidak .. Bukan.. Nehi ..Nehi

Oh Tidak .. Bukan.. Nehi ..Nehi

Oh tidakkkk..sesungguhnya bukan..nehi..nehi..nehi..dah terang lagi bersuluh ..dah suluh lagi nampak.. kalau tak nampak sah buta warna daa..!! Apa kes ? Inilah kesnya..bukan seorang..bukan dua mahu pun tiga tapi ramai dah tanya..dah lama nak bagi tahu..baru hari ni sempat sebab sebelum ni sengaja buat tak sempat..haha..
dari Google
Ni haa den nak kobaan..ramai yang tanya ada satu blog tu yang terpampang perkataan KIZ pada blognya..url pun ada kiz juga..nama untuk blogwalking pun guna kiz ..erkk macam sama macam aku ja..tapi tak serupa tahu..tak kisah pun sapa- sapa nak guna.Cuma nak bagi tahu bahawa blog itu tiada kena mengena dengan aku tau..tiada pertalian darah mahu pun bau-bau kentut hatta sekali pun.Itu adalah blog orang lain.Bukan apa nak elak kekeliruan je..manalah tahu nanti buatnya ada yang tak diingini ke..ada yang tak puas hati ke..erkk takut aku dibabitkan sama..kah kah..
Jadi dengan rasminya aku katakan blog ini kizgarden.blogspot.com bukanlah hakmilik aku..itu hakmilik orang yang berbeza..sebab dah ramai yang tanya..terpaksa aku heboh-hebohkan kat sini…jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri..!! tapi kalau dikelilingi isteri ok kot..haha.opss satu pesan aku sebelum tamatkan entri ni..buat   abang-abang,kakak-kakak dan ibubapa..sekarang musim tengkujuh..jangan biarkan anak-anak atau adik-adik anda bermain dengan air..nanti kok tenggelam..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

7 comments

  1. haha..ok dah tahu..

  2. hahaha aku ingatkan tu blog untuk kiz bercucuk tanam dan berkebun 😀

  3. haah bro..tetiba kiz garden plak.aku ingat ko bukak kindergarden.hahaha 😀

  4. 2,3 hari ni ada jugak jumpa blog yang sama nama..
    ada tadi yang nama nisa kay..sekali buka blog orang lain bukan blog nisa kay yang popular tu..heheh

  5. owh baik hehe..NOTED!

  6. hahahah lain dan tak serupo eyhhh :p

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *