Menu Tutup

Oh Ramai Lagi Rupanya

Tepat jam 3 pagi tersedar..peh rasa yang pertama aku dapat adalah lapar..patutlah tak makan malam rupanya.Jam 9 malam aku dah hanyut depan laptop..entry tentang Tiara dengan Aznil tu pun masih belum post rupanya.Lepas tu blog rakan yang aku buka masih ada lagi..tak sempat baca..awal aku hanyut malam tadi.

Sesaja nak buka FB sebab dah seminggu tak login..kalau login pun sebab nak buka akaun churp-churp..haha ( mata duitan di situ ) walaupun rasanya payah sangat angka income tu nak bergerak.Kata orang pelan-pelan kayuh..sampai juga nanti.Tapi bila tengok kat group FB yang ada sediakan ruang untuk share entri..oh ramai lagi rupanya yang online.Para blogger masih ramai yang aktif.Banyak entry baru yang tengah masuk untuk perkongsian.Meriah juga dunia blogging kat Malaysia ni.Yer lah aku ni mana pernah sampai ke pagi macam tu online walaupun cuti hari minggu..haha.

Walaupun semangat blogging,pastikan tidur tu cukup.Jaga kesihatan nanti blog naik tuan blog yang lingkup..haha.Tapi macam aku yang dah bekerja ni kalau tak cukup tidur maknanya masa kerja memang nak cari nahas la..confirm esok kerja dalam mimpi je la..

Sisipan Bawah : Mimpi ku bersambung lagi..harap mimpi makan je lah..lapar sesangat ni..happy blogging..

11 Comments

  1. Pia

    “akk kalau malam2 nak online mesti kul 12 ke atas…nak buat camana nak tido pun mata takmo pejam….jam biologi ni dh tak betul sejak keja dulu…(mlm keja,siang tido..keja shift..)”

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *