Breaking News
Home » Santai » Oh Ramai Lagi Rupanya

Oh Ramai Lagi Rupanya

Tepat jam 3 pagi tersedar..peh rasa yang pertama aku dapat adalah lapar..patutlah tak makan malam rupanya.Jam 9 malam aku dah hanyut depan laptop..entry tentang Tiara dengan Aznil tu pun masih belum post rupanya.Lepas tu blog rakan yang aku buka masih ada lagi..tak sempat baca..awal aku hanyut malam tadi.

Sesaja nak buka FB sebab dah seminggu tak login..kalau login pun sebab nak buka akaun churp-churp..haha ( mata duitan di situ ) walaupun rasanya payah sangat angka income tu nak bergerak.Kata orang pelan-pelan kayuh..sampai juga nanti.Tapi bila tengok kat group FB yang ada sediakan ruang untuk share entri..oh ramai lagi rupanya yang online.Para blogger masih ramai yang aktif.Banyak entry baru yang tengah masuk untuk perkongsian.Meriah juga dunia blogging kat Malaysia ni.Yer lah aku ni mana pernah sampai ke pagi macam tu online walaupun cuti hari minggu..haha.

Walaupun semangat blogging,pastikan tidur tu cukup.Jaga kesihatan nanti blog naik tuan blog yang lingkup..haha.Tapi macam aku yang dah bekerja ni kalau tak cukup tidur maknanya masa kerja memang nak cari nahas la..confirm esok kerja dalam mimpi je la..

Sisipan Bawah : Mimpi ku bersambung lagi..harap mimpi makan je lah..lapar sesangat ni..happy blogging..

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

11 comments

  1. sama laa kite..

    tido kul 11..

    bangun kul 3..

    huhu

  2. boleh buat qiam tu bro, elok sangat la tu, aku ni tak reti2 lagi nak tidur ni, esok memang kerja dalam mimpi la nampaknya

  3. rara kalo online pg2 cm tu,maknanya lappy ni yg tgk air liur rara meleleh.heheheh

  4. jam 12 malam mesti masuk tido..

  5. tgk mood klu ngantuk masuk ttow awal…klu idak kol 1,2 baru boleh lolap

  6. aku kul 4 pg baru tido ni.. kih kih kih

  7. tak cukup tidur hari ni sebab malam tadi berulang ke toilet je..sakit perut..:p

  8. fuhh..agak2 le kiz..lain kali mkn dulu bru terjah laptop tu..haha…

  9. “akk kalau malam2 nak online mesti kul 12 ke atas…nak buat camana nak tido pun mata takmo pejam….jam biologi ni dh tak betul sejak keja dulu…(mlm keja,siang tido..keja shift..)”

  10. biasa kol 12mn dah caw dulu dah…paling lewat pon 2pg..hehe

  11. sebab tu malaysia jadi antara negara yang ramai pengguna internet….

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *