Breaking News
Home » Uncategorized » Oh Dah Ada Musim Baru Ke ?

Oh Dah Ada Musim Baru Ke ?

Baru tahu rupanya aku.Rupa-rupanya dah 2 minggu dia bersiaran.Baru tadi aku perasan lepas masuk satu blog sahabat ni.Hahaha..ketinggalan betul laa.atau mungkin jenama rancangan rialiti ini memang dah tak berapa nak hot lagi selepas ada versi yang lebih hebat..yer laa cuma raja je kan..yang versi upgrade tu maharaja dan tambah mega lagi untuk otai.
Tak kisahlah..bukan semua perkara kita akan ambil tahu.Kekadang terlepas pandang juga.lagi pun cuma rancangan hiburan je..kalau tak tahu pun bukan rugi apanya.Tapi musim baru ini macam suram je..lawaknya pun sepoi-sepoi bahasa je..nak gelak pun macam terpaksa..mungkin baru mula..tak panas lagi kot.
Yang aku maksudkan adalah rancangan raja lawak musim ke 6.. sekadar hiburan..berhibur boleh tapi jangan sampai melalaikan..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

One comment

  1. ouh..fiza pun xtahu..hihi..layan youtube je

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *