Home » Uncategorized » Nak Survey Sikit

Nak Survey Sikit

Psttt..para sahabat pelayar semua..nak tanya sikit ni..sikit je.Bila sahabat semua buka blog ni macam mana.Slow ke..laju ke..bila scroll lembab ke..?? Tolong respon sikit boleh.Bukan apa untuk penambahbaikkan..yerlahkan..nak buat blog mesra pembaca @ pengunjung.

Sebab kalau aku yang buka laju je..tak tau lah sahabat pula..yer lah takut kalau pakai broadband slow pula..

karang aku promote ler links korang yang ikhlas bagi respon..haha

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

8 comments

  1. ok je..laju..blog saya lagi lmbat,dan nasib baik internet saya agak laju..he3..

  2. aku buke ok je.. takde masalah slow pon

  3. masa bukak ni…ada slow sikitlah masa nak scroll kadang2 nak amek masa 2 3mint gaklah nak bukak…mungkin intrnt sy kot slow=)

  4. kalau buke kat pc laju je…
    cume kalau mina buka kat netbook cm load berat ckit….huhuhu….

  5. caliph shuriken

    laju jaa bro, xde problem ^^

  6. scroll tuh ada sikit lembab..yang len ok je..kira standard ar..kalau yang slow gila tuh,memang aku pangkah terus kat atas sekali heheh

  7. ok je..kt opis tenet laju..ekekek ^_^

  8. biase je

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *