Menu Tutup

Nak Survey Sikit

Psttt..para sahabat pelayar semua..nak tanya sikit ni..sikit je.Bila sahabat semua buka blog ni macam mana.Slow ke..laju ke..bila scroll lembab ke..?? Tolong respon sikit boleh.Bukan apa untuk penambahbaikkan..yerlahkan..nak buat blog mesra pembaca @ pengunjung.

Sebab kalau aku yang buka laju je..tak tau lah sahabat pula..yer lah takut kalau pakai broadband slow pula..

karang aku promote ler links korang yang ikhlas bagi respon..haha

8 Comments

  1. Syuxer

    scroll tuh ada sikit lembab..yang len ok je..kira standard ar..kalau yang slow gila tuh,memang aku pangkah terus kat atas sekali heheh

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *