Home » Uncategorized » Nak Merasa Pakai Domain Sendiri Juga .. OhSensasi

Nak Merasa Pakai Domain Sendiri Juga .. OhSensasi

Akhirnya hari ini setelah asyik sebut-sebut je..blog aku bertukar kepada domain juga..domain..tak der hosting..kah kah..sesaja nak merasa macam mana ada domain sendiri..nampak tak dah bertukar tu..tak nampak eh..ermm memanglah tak nampak sebab bukan blog ni yang aku tukar…haha..tapi blog kedua..ehh adalah istilah blog pertama ,kedua ,ketiga eh..blog yang ni tak mahu tukar sebab ada sentimental value sikit..
Blog aku lagi satu dengan rasminya bertukar kepada domain www.ohSensasi.net …haha..entah apa yang sensasi pun aku tak tahu..nama tu pun hasil aku bincang-bincang dengan pemilik blog http://josrevalution.blogspot.com/..hehe…macam-macam nama fikir akhirnya nama OhSensasi juga yang timbul…Oh..Oh..Oh kenapalah aku pun terpengaruh dengan Oh Oh..banyak dah domain blog yang bermula dengan Oh ni..tak kisahlah..janji hujung aku guna dot net..haha..

Sisipan Bawah : Blog KizMyself adalah blog santai ( santai sangat le tu ) dan blog OhSensasi adalah blog bantai je..lepas ni aku nak order domain OhSeksi plak..huhu

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

10 comments

  1. hahah…dh rumah baru..hehhee

  2. perghh mantap ohsensasi… tapi kena ikut isu semasa la kan ? aku fail bab isu semasa. hahaha

  3. wah..bukan main syok lagi..huhu..xpe kiz pelan2 kayu sampan ye x lama lgi ohmedia,ohartis dan ohbelog akan ko lepas..haha..tapi kalo ko buat ohseksi rasanya lagi lah meletop tp agak2 lah ohseksi cite bolah ke..haha..biar gua buat ohhangat pula nanti..huhu..papepun tanks atas link blog tu yg diletakkan disitu tanpa izin..hahaha..

  4. wah! wah! sensasi tuh. haha..

  5. Ok Kiz, nanti nak berguru dgn awk nanti ye..haha, hebat lah bro..

  6. ok tu bro…bagus²

  7. hebat bro!!!tahniah dan syabas…

  8. wow…dah ada domain sendiri kiz…terbaikkkkk

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *