Breaking News
Home » Uncategorized » Nak Menipu Pun Agak-Agaklah

Nak Menipu Pun Agak-Agaklah

Kata pepatah..sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga..itu kalau bawahnya tanah..kalau air ke airlah jatuhnya..kalau kumbahan..ke kumbahanlah tempatnya.Tapi bagi kes yang ini aku syorkan dia jatuh ke kumbahan je..melampau sangat.

Ada ke patut anak yang dia bikin sendiri dia boleh buat report polis yang katakan dia jumpa..oit dah sedap-sedap kau layan bila masa dapat hasil tak mahu jaga.Kalau yang sah tak per juga..ini yang dot..dot..dot..pandai betul berlakon..menipu tu agak-agaklah..bayi hasil dot..dot..dot sendiri pun nak buat cerita kasi auta..akhirnya kantoi..kah kah..pada muka kau.

Alkisahnya ..Pada 26 Ogos lalu, seorang lelaki mendakwa menemui seorang bayi ditinggalkan di depan sebuah pasar raya di Segamat dan Selasa lalu, dia ditahan selepas siasatan polis mendapati suspek adalah bapa bayi malang itu.Tindakan bijak pegawai penyiasat kes yang meminta lelaki berusia 21 tahun itu untuk menyerahkan sampel asid deoxyribonucleic (DNA) selepas mendapati hidung bayi serta lelaki terbabit serupa akhirnya berjaya membongkar penipuan berkenaan.

Dah lah buang..nak menipu lagi tu..huhu..sakit hati betul kalau dengar kes-kes buang bayi ni..aku syorkan hukuman kepada pesalah buang bayi ni kita buang anu dia biar dia tak boleh buat bayi lagi..kalau buat pun dia buang buat apa..tak gitu.

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

20 comments

  1. tu lah, memang zalim..nanti bila budak tu dah besar buat betul2 tak mengaku dia bapak..time tu dia pulak dah menyesal….baru dapat setepek….

  2. baru tidak tahu…haha..len kali buang le jejauh sikit..huhu..

  3. bayi tu hidup lagi tak bro?haha kalau nak menipu macam2 boleh jadik 😛

  4. tu namanya menipu diri sendiri..

  5. dia tak belajar genetik tu..
    cisss…
    lepuk2 je orang camtu…
    tasi macam kucing ker.. =.=

  6. iskh begini punya perangai org kampung aku nie ?

  7. mmg geram dengan kaki penipu ni…!!!
    Cik semut baru jugak buat entry pasal penipu ni.. tgok sini :

  8. memang bijak la pegawai penyiasat tu. tengok hidung ek.

  9. memang bijak la pegawai penyiasat tu. tengok hidung ek.

  10. Dunia Realiti a.k.a Elih

    Mungkin anak tu ikut sebelah bapanya haha..padan muka, sapa suruh tak mengaku! Tuhan maha mengetahui..

  11. oih, kesian bby tu, semoga baby tu menjadi insan yg berguna amin

  12. ksian bayi 2….dpt bapak x bertamadun..

  13. kesiannya baby tu..ape punya bapak lah..meh kasi aku bela baby tu..hehehehe

    erk..bole lak tgk hidung serupa/tak..hehe..

  14. tak de tanggungjawab punye manusia..
    nak menipu konon..!

  15. tak de tanggungjawab punye manusia..
    nak menipu konon..!

  16. lain kali tk nak jago ..bg la kek den..

  17. huhu ‘sedap2 kau layan’ sentap tuh

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *