Breaking News
Home » Santai » Nak Kelirukan Orang Je Kerja Dia

Nak Kelirukan Orang Je Kerja Dia

tit..tit..titt..( bacalah macam nada mesej sms hehe )..so cepat-cepat le tengok mana tahu ada hal penting ke,boss nak belanja makan ke,ada secret admirer ke yang sms.Bila buka ni haa dia tulis..

RM0.00 Peringkatan kpd +6019******* : anda perlu tekan ON BE sms ke 39914 skrg utk aktifkan semula kandungan SMS anda sebelum tamat tempoh! T&C apply.


Entah kandungan sms apa tah yang hendak diaktifkan.Suka suki je nak buat iklan kelirukan orang.Nak jerat le tu..haha.Kalau nak beriklan sangat meh tepek banner kat blog aku ni haa..free og charge je..haha.macam-macam cara nak lakukan bisnes eh..report kang tahu arr..boleh kata setiap hari benda yang sama je..cuma ayat je dia ubah lain.

Korang selalu ke dapat cam ni?

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

8 comments

  1. menyampah jugak dapat msg cm tuh

  2. Azhafizah[フィザ]

    selalu jugak dapat sms merepek ni..abaikan je..hehe

  3. Azhafizah[フィザ]

    selalu jugak dapat sms merepek ni..abaikan je..hehe

  4. a’ah..selalu dapat msg mcm ni..geram tol..pastu tak pasal2 makan kredit kita.

  5. Yang geramnya, bulan ni sy dah 5 kali birthday..mmg ketara sgt satu penipuan, dr mana dpt nombor kita pulak? ish! celcom tak berkompromi jg ke ni?…

  6. haha..gua pula baru dapat email td entah awek dr mana mcm nak ayat je..huhuhu…

  7. semua tu putar belit

  8. mcm2 fiil bro org sekarang buat keje puih puih

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *