Breaking News
Home » Uncategorized » n3 yang ciput

n3 yang ciput

Salam semua..haha dah lama tak update..dah berkarat dah blog ni..tapi terima kasih yeah pada semua yang bagi sokongan dan masih sudi melawat blog ni..
Sebenarnya eila bukanlah sehebat mana pun..baru nak cuba2 nak cuba cuba berblogger..ilmu pun ciput..idea lagi yang ciput..tapi tak per kita cuba juga …cuba memperbaiki kelemahan diri..
Bagi Eila Kelemahan Bukan Alasan Untuk Kita Tidak Berjaya..kita mesti terus melawan ..lawan sampai menang…macam Malaysia vs Vietnam semalam..melalut eh..
ok aa..korang suka ke n3 aku ni??? tak suka tak per..

Check Also

7 perpindahan tertinggi pemain bolasepak dunia

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak

7 Perpindahan Termahal Dunia Dalam Bolasepak. Dunia bolasepak sering dikejutkan dengan perpindahan yang mahal yang …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *