Breaking News
Home » Uncategorized » My Top 5 – Rock Kapak

My Top 5 – Rock Kapak

Aku membesar ketika suasana rock kapak tengah meletup..jadi di sebabkan itu halwa telinga aku ni agak kurang nak dengar genre lain atau pun lagu lagu yang terkini..terdengar bolehlah tapi sesaja nak dengar ermm payah sket aa..!! kat sini aku senaraikan 5 lagu yang benar2 memukau halwa telinga aku sampai hari ni..di mana kaset original lagu ni masih tersimpan dengan baik..jom skodeng

Tujuan aku senaraikan ni bukan untuk memuja lagu2 ni tapi sekadar hiburan sebab ada sesuatu yang berlaku dan berkaitan dengan hidup aku bersama lagu lagu ni… 5 lagu yang still segar dalam ingatan..lagu itu hiburan…selagi kita tak terlalai dengannya..ianya tak jadi masalah kan..!!

Lagu ni teringat masa zaman cinta beruk..monyet..ala zaman sekolah dulu

1st time aku nyanyi lagu ni semasa majlis jamuan hujung tahun kelas masa tingkatan 3..lepas2 SRP

Ingat lagi masa ni ..pertama kali ikut pak sedara aku tengok konsert kat Padang Daerah Kuala Pilah

Ni masa aku tingkatan 2..aku abadikan di tajuk blog aku..terbaik lagu ni bagi aku

Lagu opening aku kalau nyanyi live band kenduri kahwin..mahupun karaoke..

bagi yang minat lagu2 lama..pasti korang ingat lagu2 ni..mungkin korang ada pilihan lagu masing2..memang lirik banyak yang jiwang2 tapi lenggok suara..puitis liriknya susah nak jumpa zaman sekarang..susunan muzik yang macam ni ada ke lagi sekarang?? sebab tu kenapa aku masih bertahan dengan jiwa rock kapak..hehhee..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

7 comments

  1. alamak…kiz…satu pun saya ta pernah dgr huu…

  2. mmg sebati dgn jiwa org lama lah lagu2 ni..akak pun masa ngandungkan anak yg sulung…lagu isabella tgh meletup…skrg ni anak dah umur 22 tahun…lagu tu masih berhantu lagi…

  3. @kpah k-poh saya ada cerita pasal adik saya dengan lagu isabella ni kak..nanti saya buat n3..haha..akak sebab isabella dah dapat 1 idea..huhu

  4. wow paling best…suke2…hehehe

  5. Jat paling suke Engkau yg Satu.Lagu wajib karok!hihi

    sama dgn mina.mina karok jom!

  6. Rindu nak dengar lagu ROCK KAPAK secara live dah lama rasanya x tengok konsert ROCK KAPAK di PERLIS.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *