Breaking News
Home » Info Hiburan » Mr Tanda Soal Slot Dahlia TV3

Mr Tanda Soal Slot Dahlia TV3

Sinopsis Mr Tanda Soal Slot Dahlia TV3. Peminat drama melayu pastikan anda tidak ketinggalan menonton drama terbaru yang mengandingkan barisan pelakon seperti Johan As’ari, Hanna Aqeela, Ryzal Jaafar dan ramai lagi. Drama ini berkonsepkan romantik komedi pasti mencuit hati.

Drama Mr Tanda Soal bersiaran pada setiap Jumaat hingga Ahad di Slot Dahlia TV3 bermula pukul 6:50 petang dan telah pun memulakan tayangan pertama pada 5 Jun lalu dengan jumlah keseluruhan adalah 13 episod.

Mr Tanda Soal
Mr Tanda Soal

SINOPSIS MR TANDA SOAL
Drama Mr Tanda Soal mengisahkan tentang dua orang lelaki yang berebutkan seorang wanita dan kebetulan mereka bertiga tinggal berjiran. Alisa lakonan Hanna Aqeela melayan kerenah Amran lakonan Johan As’ari yang juga merupakan bekas tunangnya dan Zamir lakonan Luqman Hafidz yang dahulu adalah bekas teman lelakinya.

Amran dan Zamir sering bergaduh kerana ingin memenangi cinta Alisa.  Mereka mencuba pelbagai cara untuk mendapatkan perhatian Alisa. Pelbagai perkara terjadi di antara mereka bertiga memandangan Amran dan Zamir rumah mereka adalah kiri dan kanan rumah Alisa. Apakah kesudahah kisah mereka bertiga?

LAGU TEMA ATAU OST MR. TANDA SOAL
-Tanda Tanya – Aisyah
-Jangan Bandingkan Aku – Masweera
-Cemburu Buta – Iqwan Alif

Check Also

Lelaki Itu Pemilik Hatiku

Lelaki Itu Pemilik Hatiku Akasia TV3

Senarai Pelakon Dan Sinopsis Drama Lelaki Itu Pemilik Hatiku. Pengikut setia drama melayu terutama di …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *