Home » Santai » Mood Kelaut Entri Pun Kelaut

Mood Kelaut Entri Pun Kelaut

Menulis perlu idea.Kalau setakat ada skill je tak jadi juga kalau idea tak ada.Kalau nak idea dan ayat berjalan lancar ketika menaip sekitar kita mesti tanpa gangguan…hehe bagi akulah kan.Orang lain tak tahulah macam mana.Tak begitu penulis blog semua..hehe.
Kebetulan atau tak belum dapat dipastikan sebab bila aku mula nak update je ada je suara yang ajak berborak..my wife lah..pot pet pot pet.. aku menaip pun  ayat jadi kucar-kacir.Silap-silap terus tak jadi menulis sebab idea dah terbang melayang.
Sebenarnya hari ini mood kelaut.. entry pun entry kelaut juga.. haha.. agak agak kena berendam dalam laut baru dapat feel semula..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

8 comments

  1. lebih2 lagi kalau menulis jalan cerita macam penulis2 novel lagilah x boleh di ganggu..huhuhuh

  2. berendam kat laut kan bessttt. conpem idea menimbun. hehe

  3. Azhafizah[フィザ]

    susah nak cari idea untuk entry.tapi kalau dah ade idea..sampai tak cukup page nak taip..samelah kite..mood kelaut kalau ade gangguan..hehe..so,kene bercuti amek mood..^__^

  4. haha.. bawak sekali laptop tu berendam kat laut kompom idea berlambak..kekeke…

  5. betul gak.. nak tulis entry kena ada idea. kena ada story nk share.. 🙂

    apa lg jum kelaut.. hehe.. >_<

  6. ada story baru ada feel nak update entry kan..jijah pon cenggitu gak..huhu kalau tak..tak berupdate ler jawabnya..hohoho

  7. Yup yup kn ada idea.. N also selitkn info fr readers kan.. Bukan main tulisss jer…

    Jum jum cuti cr laut

  8. ajak wife cari idea sama2

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *