Menu Tutup

Mood Kelaut Entri Pun Kelaut

Menulis perlu idea.Kalau setakat ada skill je tak jadi juga kalau idea tak ada.Kalau nak idea dan ayat berjalan lancar ketika menaip sekitar kita mesti tanpa gangguan…hehe bagi akulah kan.Orang lain tak tahulah macam mana.Tak begitu penulis blog semua..hehe.
Kebetulan atau tak belum dapat dipastikan sebab bila aku mula nak update je ada je suara yang ajak berborak..my wife lah..pot pet pot pet.. aku menaip pun  ayat jadi kucar-kacir.Silap-silap terus tak jadi menulis sebab idea dah terbang melayang.
Sebenarnya hari ini mood kelaut.. entry pun entry kelaut juga.. haha.. agak agak kena berendam dalam laut baru dapat feel semula..

8 Comments

  1. Azhafizah[フィザ]

    susah nak cari idea untuk entry.tapi kalau dah ade idea..sampai tak cukup page nak taip..samelah kite..mood kelaut kalau ade gangguan..hehe..so,kene bercuti amek mood..^__^

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *