Breaking News
Home » Uncategorized » MKT = Memang Kena Tipu

MKT = Memang Kena Tipu

Sekadar Hiasan – Google

MKT Magnum Kuda Toto @ Memang Kena Tipu.. huhu.. kenapa eh tetiba lak nak buat cerita lapuk cam ni..Sebab apa yang aku perhatikan ramai di kalangan peminat tegar MKT ni adalah orang melayu..huhu..Kalau kat bandar tu yang siap2 pakai helmet lagi nak cover bila masuk kedai MKT..haha.takut ke segan?? Orang tak nampak tapi tuhan nampak..haha!!

Kalau kat pekan2 kecil tu ada yang cover2 tapi ada juga yang terang2..tapi bagi yang layan gelap punya memang tak der masalah sebab si penjual sendiri akan cari pembeli..perkara ni biasa berlaku di luar bandar..siap ada port2 tertentu nak tunggu si penjual datang..!!ada sistem seh..!!

So sama2lah kita elakkan diri dari budaya MKT ni..tak der kayanya pun..!! duit yg nak beli MKT tu baik buat makan..kenyang..suka hati..

Apa apa pun tepuk dada sakit dada..tanya selera..nafsu semata..lu fikirlah sendiri..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

10 comments

  1. Berjudi itu dosa besar. Kepada yang suka beli toto tu bertaubat lah.

  2. crita ngankung..hehehe

  3. tak lapuklah.. selagi menda tu ada selagi tu crita ni valid

  4. Kaki beli benda ni bukan tau serik pun…

  5. 🙂 🙂 🙂
    toksah la dok buat bende nih
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

  6. “kalau nak tembak, tembak kt badan, bukan kt ekor” petikan filem ngangkung~

  7. best kot kena tipu

  8. magnum.kude.toto…ehehe…..tetibe teringat cite ngangkung.tu la…ramai melayu yang pegi tempat2 gini…tak terkawal..

  9. biasalah orang kita. tak realistik sokmo. suh melabur untuk masa depan, sikit2 tipa bulan, rasa berat. kalau mLm, laju je

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *