Breaking News
Home » Santai » Mereka Sengal Sampai Aku Pun Terjebak Juga

Mereka Sengal Sampai Aku Pun Terjebak Juga

As salam,selamat berhujung minggu semua.Cuti..cuti..!.Tadi aku buka FB tengok apa-apa yang menarik..macam biasa group wajib skodeng adalah group Geng Blogger Sengal GBS.Perghh pepagi dah terpampang muka-muka sengal dengan aksi yang tersengal..ohh ada kontest rupanya..contest tu kat FB group je..meh skodeng antara muka-muka sengal blogger yang sertai..dan paling tak boleh blah aku pun leh terjebak sama..haha..sebagai tanda sokongan untuk GBS…supporting ler kan.Aku ambil gambar mana yang sempat je ni ye.banyak lagi gambar muka sengal kat group tu..hehe..kalau korang rasa sengal meh join group ni GBS di FB.

Cik Bolat

katak bulat

Adam Sahaja

Ni haa..dengan den pun terjebak juga..ceh tak bleh blah btol
perangai main geget.

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

12 comments

  1. gambo sy xde???tak like lettew

  2. hahaha,,,,terbaik..sengal + comey..agagaga

  3. kahkahkah mana gmbar aku?nak gak pemes kat sini hahaha

  4. perghh.. gmbar gua fesss.. cayalahh

  5. hahahahahaha mesti geget patung anak tuhh 😀

  6. haha.sengal jeh diorg ni semua

  7. hahahaha…semua sengal..ku gigit cuping telinga <— baca ikot dalam nada nyanyi ni ye -.-‘…

  8. haha…kiz pun terjebak gak rupenye..fyna bz tak dan nak follow kat kg gbs tue..
    T_T

  9. ahhahahha.. adoiyai..lawak tol rupe masing-masing

  10. Hehee..nape gmbr cik bulat tu melampau yang amat sangatt..huhu~
    Entri Terbaru Saya:
    Sebab Sebenar Jutawan Sendayu Tinggi Memakai Purdah

  11. Azhafizah[フィザ]

    nampak kesengalan di situ..hehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *