Menu Tutup

Mentor 6 Wanie Disingkirkan ?

Mentor 6 | Wanie Protege Ferhad Disingkir – Apa kes pula ini.Belum bertanding telah disingkirkan.Ini antara cerita hangat yang berlaku sekitar rancangan rialiti Tv Mentor Musim 6 terbitan TV3.Sebelum ini beberapa blog hiburan menyiarkan bahawa Wanie terpaksa digugurkan dari program realiti nyanyian tersebut atas sebab masalah kesihatan yang dihadapinya di mana Wanie mengalami tekanan darah sehingga dia pengsan dua kali ketika sesi latihan.Namun Wanie tampil untuk menjelaskan keadaan sebenar dimana dia tak tahu yang dia disingkirkan. Penerbit beritahu mereka tidak mahu ambil risiko dengan keadaan kesihatannya.
Antara kata-kata Wanie yang dipetik dari laman web hiburan gua.com.my
“Saya dah cuba sedaya-upaya minta untuk kekal tapi pihak Mentor tak bagi juga saya peluang. Keputusan ini dibuat tanpa pengetahuan saya, jadi saya tak puas hati. Bagi saya ini tidak adil. Keluarga saya juga tak puas hati mengenai perkara ini. Tapi tak apalah, saya terima keputusan ini.Saya baru sahaja terima keputusan SPM dan Alhamdulillah keputusan saya okay, semua subjek lulus. Mungkin selepas ini saya akan sambung pelajaran saya. Kepada pihak Mentor, terima kasih kerana bagi saya peluang walaupun saya tak sempat untuk tunjukkan kepada semua.”
Tak per lah Wanie.Kalau dah kata nak sambung belajar lepas dapat keputusan SPM yang ok..aku rasa lagi baguskan.Sambung belajar lagi cerah masa depan dari dunia hiburan yang belum menjanjikan apa-apa.Usia masih muda..lepas belajar ada peluang boleh menyanyi lagikan..

1 Comment

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *