Breaking News
Home » Santai » Mencari Inspirasi Untuk Jiwa Blogger Yang Semakin Basi

Mencari Inspirasi Untuk Jiwa Blogger Yang Semakin Basi

As salam buat semua.. ku pinang-pinang tak dapat-dapat , ku pujuk-pujuk ku bawa lari.. opss salah lirik.. tapi lebih kurang macam tulah.. puas dah pujuk-pujuk hati ni untuk kembali menulis dan berinteraksi bersama pembaca dan rakan-rakan blogger seperti dulu.. tapi masih tak mampu..kenapa eh.. telah hilangkah jiwa blogger santai aku.. atau aku ni memang dibelenggu rasa malas..haha..
Bila tak buka blog kemain semangat nak mengupdate dan macam-macam cerita yang bermain di kepala. Bila buka blog je.. habis lesap..cerita tah kemana, semangat lagi ler ke laut.. apa pun cuba tetap mencuba ini untuk kembali kedalam blogger arus perdana..hahaha..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

4 comments

  1. uikss… samalah perasaan kita nih. fyna pun baru saja mengalami fenomena yang sama nih ^_^ mood asik ke laut je.

  2. Sama la kito…
    time nak buka blog excited…
    bila nak update asik blur je….
    then terus keluar malas…

    HOT : Kolam renang terbesar di dunia
    TOP : Kolam renang palsu
    POPULAR : Rumah mewah selebriti
    GEMPAK : Memandu kapal terbang dengan ketinggian yang rendah
    PELIK : Jam termahal di dunia

    Dan banyak lagi di : Green Life

  3. Azhafizah Md Nor

    sukar dijangka kan.ikutkan hati mahu,tapi kdg2 sibuk dan kemalasan tu yg menghalang berblogging kan..

  4. nak pantun jugak. tapi lari sikit.

    Err, pinggan tak retak, nasi tak dingin,
    orang tak hendak, kita lagi tak ingin.

    eh eh, selalu macam tu.
    tapi thought that linger most in mind would be spilled on blog. 🙂

    welcome back.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *