Breaking News
Home » Santai » Menang Menang Jangan Menang Kalah

Menang Menang Jangan Menang Kalah


Assalammualaikum buat semua pelayar dunia maya yang membaca entri ini.Memang agak sibuk sikit hingga agak kurang update terbaru di postkan.Biasalah orang bekerja ini.Tapi dalam kerja kerja pun aku masih sibuk fikir apa nak tulis tau.Tujuan buat cerita baru ialah biar orang tak menyampah tengok blog aku ni..sebab blog pun buruk..tapi dengan ada entri baru tak ler sakit mata sangatkan..haha.
Cuma satu aku nak komen ni tentang segmen yang tak dapat sambutan.Seperti entry blogger Firdaus ni [KLIK SINI]yang cerita tentang contest / segmen seorang sahabat blogger yang tidak dapat sambutan.Bukan segmen dia yg tak dapat sambutan tau..segmen dia memang panas sambutannya..Siapa yang baca entri ni silalah baca entri sahabat blogger aku tu sekali yer.

Bagi akulah,kalau nak buat segmen ni biarlah sama sama untung.Jangan buat segmen yang hanya menguntungkan penganjur aje.Biar segmen itu dalam situasi menang menang.Dua dua pihak dapat manfaat.Jangan fikir untung sendiri je.Bukan senang woo nak tarik orang ikut segmen kita kalau segmen itu memang tak memberi apa apa impak pada mereka.Pendapat aku je tu..
Lagi satu aku nak pesanlah..jangan ler kedekut sangat nak bagi backlink pada rakan2 yang memang support kita.Apa salahnya dalam entry kita tu selit selit sikit link rakan2.Bukanlah semua entry nak selit link,mana yang berkenanan je.Bukan luak pun.Jangan kedekut2 eh..Kalau ada backlink tu tak banyak pun sikit ada gak traffick yang masuk ke blog rakan dari blog kita..kan entry ni pun ada backlink kan..tak perasan ke? haha.

prinsip aku..sikit sama sikit,banyak sama banyak..!!

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

4 comments

  1. betol tu kiz. kalo buat segmen satu pihak je menang, lain kali x de la sambutannya.. nak ucap terima kasih banyak2 sebab trafik blog datang daripada blog kiz.. try usha entri bawah ni

    Sumber Trafik Aku

  2. betul tu kiz, setuju sangat 🙂

    biar ada keuntungan dua hala.

    hehe XD

  3. akak pun suka bg backlink…

  4. betoi2, kalau kita bg backlink tu lagi orang suka

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *