Breaking News
Home » Santai » Membantu Untuk Tumbesaran Yang Sihat .. Apa Ke Hal Pula Ni

Membantu Untuk Tumbesaran Yang Sihat .. Apa Ke Hal Pula Ni

Email.. atau elektronik mail memang dah lama wujud.Boleh dikatakan semua orang memiliki email.Siapa tak ada email? kalau blogger atau facebookers kata tak ada email nampak sangat tipu sebab laman sosial itu memang memerlukan email untuk login dan daftar.
Tapi,paling tak tahan dengan email ini adalah spam.Antara spam yang paling kerap aku terima adalah MLM,transfer duit dan paling top adalah iklan barangan seksual..ubat power untuk lelaki dan wanita.Entah apa yang power sangat aku pun tak tahu.Tak payah nak power-power sangat anu tu kan,semulajadi dah ok,jaga makan dan senaman semua berjalan lancar.Kalau tak boleh juga blah sila jumpa pakar..itu jalan yang lebih selamat.Dari guna entah apa-apa ubat..elok-elok hidup terus mati benda tu..kok tak haru biru..haha.
Tapi yang menjadi pelik bin ajaibnya,kalau setakat email yang biasa kita guna kalau ada spam masuk akal juga.Mungkin email kita tu dah terlepas entah kepada sesiapa.Tapi email baru daftar tak sampai 1 jam pun dah ada spam..macam mana tu.

psst : dengar-dengar ada yang dah kaya sebab jual email je..haha..dunia-dunia.

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

2 comments

  1. haha…. gua ori tau…. eh.. engko ingat kakitangan yahoo atopun yang serupa dgnnya ingat x jual email ke? tu yg kena spam walo pun baru dibuat.. :).. gua punya lg terok skg ni sehari je x jenguk pasti hampir seratus dalamnya.. entah lah mungkin sbb seblum ni gua memang bnyak register bermcm program.. hhmm.. jgn2 email gua ni dah dijual beli..haha

  2. Azhafizah[フィザ]

    sangat benci spam spam email yang tak berkaitan ni.kdg2 penuh email dgn spam je..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *