Breaking News
Home » Uncategorized » Memang Suka Dari Belakang

Memang Suka Dari Belakang

[Baca sampai habis,kalau tak memang aku kena fitnah punya] Uik..dari belakang..lain macam je ni..memang lain macam pun..minat masing-masing..nak yang depan ke..nak yang belakang ke..ikut selera masing-masinglah..depan tak best..layan belakang..kekadang tengah pun boleh..huhu..bagi aku belakang lagi best..sebab kalau yang belah belakang ni lebih jujur..lebih telus..memang tak der bohongnya..kalau tak caya cubalah sendiri..
Jadi isunya disini..belakang ke depan yang lebih best..oittt..nampak sudah ada yang mengerut dahi..mula dah cakap apa kejadah kiz ni..main belakang..dah gila ke blogger ni suka belakang..ehh..suka hati akulah..memang aku suka dari belakang..haha..ada aku kisah..opss dah ada yang marah nampak..ok ok..redakan resah gelisah anda..ini tak ada kena mengena dengan seks songsang..bukan cerita promosi seksualiti merdeka yang Ambiga suka tu..buka kisah gay yang memang gersang tak tentu arah..dan bukan juga cerita liwat yang ..ehh gelilah aku tengok bab bab belakang yang tu..
Yang sebenarnya aku lebih suka baca dari belakang..maksud aku surat khabar..memang kalau baca aku buka dari belakang..memang berita sukan yang aku baca..sebab berita sukan memang tak der tipunya..fakta.Dari dulu memang berita sukan menjadi pilihan aku kalau baca surat khabar..kalau akhbar online pun memang aku cari yang sukan dulu..haha..minat kot..ada juga setengah orang akan baca muka depan,tengah,sisipan berita hiburan..itu ikut suka masing2kan..tapi kalau adik ipar aku..kalau jumpa surat khabar..yang dicarinya mesti intisari rancangan TV..huh..memang hantu TV dia tu.. korang suka belakang ke depan? haha

Check Also

keputusan piala malaysia 18 julai

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017. Aksi TM Piala Malaysia kembali dengan 8 perlawanan berlangsung …

11 comments

  1. same la jaja 🙂

  2. Lebih suka baca blog dari surat khabar. (:

  3. Surat khabar semakin mengarut dgn politik yg semakin rancak dan kes mcm ni..jarang dah baca news paper ni, buka pun sukan je lah…sama lah tu

  4. cik itam suka jawab soalan test dr belakang..haha

  5. bukan nak tanye dr blakang ke dpn tp itu ikut org tu kalo dia minat sukan dari belakangllah agaknya.hehe..

  6. Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

    aku pon selalu start dr sport dulu.. hehe 🙂

  7. dulu ada yg suka baca result 4d kat paper dari belakang….huhu

  8. wa pn suke dr belakang..bace paper haa..hikhik

  9. hehe sekarang jarang baca surat khabar pasal sibuk layan blog je 😛

  10. laki kalau baca surat khabar selalunya start dari belakang sebab baca brita sukan

    pompuan pulak suka start dari tengah terutamanya surat khabar hr ahad.. baca gosip la tu…hihhih

  11. samelah ngan kittewwwww! heheheher..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *