Home » Uncategorized » Memang Pantang Aku

Memang Pantang Aku

Ok settle sudah urusan aku dengan JPN hari ni..setahun tertunggak akhirnya terlunas jua..terasa pula berkeroncong perut.Sampai rumah terus terjah ke dapur tanpa pandang belakang sebab bila pandang belakang mana nak nampak depan..apa daa..!!

Bila dah lapar tahap kritikal ni..ermm memang boleh lupa pantang..tapi masih ada pantang lagi..pantang nampak.Apa yang aku nampak adalah lauk kari kambing.peh slurpp..!! terus layan la kari tersodap ni.Kesan sampingan belakang cerita..bukan tak boleh makan kari kambing ni cuma ada masa masanya bila timing badan aku tak stabil ni boleh mendatangkan side effect..lantaklah belakang cerita..jadi aku teruskan pantang aku iaitu pantang nampak..sapu bersih..

Jadi buat pengetahuan semua..ketika artikel aku ini di tulis aku sedang berada dalam kepanasan dan kepala sudah ada goyang..jadi keadaan ini akan mungkin akan berlarutan 3 ke 4 jam..ni lah kalau aku berpantang..pantang nampak.

Gambar adalah hiasan sumbangan dari google

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

8 comments

  1. suka sangat dengan kari kambing.. sedap!! lauk wajib kalau pi makan kat kedai sebab kat rumah mak tak masak.. tak tahan bau katanya..

  2. adeh..lapar la pulak =.=

  3. saya sgt2 suka kambing.tiap mgu mesti nak mkn

  4. daging kambing memang sedap… kalau di bakar.. perghhh!! sungguh menyelerakan.. Tapi side effect nya pun kaw2 la.. heheh!

  5. wow!!! nampak pun dh terliur…yum!! yum!! sedap tu 🙂

    Terkini : tengok sape yang kena

  6. perghh.. kalo tak reti masak bau hamis mcm kambeng.. ehh. memang kambing pun kan.. ngeee

  7. daging kambing ni bagus pun…tp tekak den ni lum leh terima mane lagi…kene blaja2 gak…sbb dgg lembu asidik…dgg kambing alkali…hihi

  8. “kata org kalau ada penyakit darah tinggi tak boleh makan daging kambing kan…sbb mungkin akan rasa pening2 kot…ntah la..tp bg yg sihat,boleh makan tk dak masalah.lagipun senang nak cari,kat kedai mamak belambak yg dah siap masak tu..”

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *