Menu Tutup

Mee Bandung Omak Den

Happy weekend semua.Apo plan petang minggu ni.Kalau ada plan oklah..jangan biarkan masa berlalu begitu saja..sebab masa yang dah terlepas tu tak akan kembali lagi..Gunakan sebaiknya.

Hari minggu ini juga masa nak tukar selera untuk lunch hours..keh keh..macam minggu lepas melantak laksa untuk tengah hari..minggu ni menu tengahari mee bandung omak den.Kenapa mee bandung omak den lak? yo laa mee tu omak den yang buat..haha.sebab air tangan emak ini selalunya memang sedap..haha.

mee bandung omak den

Kalau sebab bab makan ni memang best..makan sapa tak nak..lebih2 lagi kalau free.Tapi jangan lupa amalkan makanan yang seimbang.Jaga kesihatan.Mencegah lebih baik dari mengubat…Tapi sekali sekala nak melantak ikut suka tu tak pa..takkan nak tahan selera lak..tapi jangan le selalu sangat…oraitt..
JOM BACA ENTRI DARI SEGMEN JOM KONGSI ENTRI
CERITA TENTANG MALU
MATA = EYE

14 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *