Breaking News
Home » Uncategorized » Mee Bandung Omak Den

Mee Bandung Omak Den

Happy weekend semua.Apo plan petang minggu ni.Kalau ada plan oklah..jangan biarkan masa berlalu begitu saja..sebab masa yang dah terlepas tu tak akan kembali lagi..Gunakan sebaiknya.

Hari minggu ini juga masa nak tukar selera untuk lunch hours..keh keh..macam minggu lepas melantak laksa untuk tengah hari..minggu ni menu tengahari mee bandung omak den.Kenapa mee bandung omak den lak? yo laa mee tu omak den yang buat..haha.sebab air tangan emak ini selalunya memang sedap..haha.

mee bandung omak den

Kalau sebab bab makan ni memang best..makan sapa tak nak..lebih2 lagi kalau free.Tapi jangan lupa amalkan makanan yang seimbang.Jaga kesihatan.Mencegah lebih baik dari mengubat…Tapi sekali sekala nak melantak ikut suka tu tak pa..takkan nak tahan selera lak..tapi jangan le selalu sangat…oraitt..
JOM BACA ENTRI DARI SEGMEN JOM KONGSI ENTRI
CERITA TENTANG MALU
MATA = EYE

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

14 comments

  1. mee bandung ngan mee kari sama x ek..

  2. buat sindri jugak the best! =)

  3. wah bestnyer la dapat makan masakkan omak…

  4. nak sikit.. nak makan kat BCR.. hahaha

  5. aku suka mee bandung…tapi bila sampai kat kuching ni mee jawa plak…lebih kurang sama jer..

  6. mee bandung.. adess lapaa

  7. @Mrs.Yie tak sama ler kak mimi..lain bahan dan rasa..mee dia je yg sama.

  8. @Fathiah Hamim betul tu…kalau buat sendiri leh buat ikut citrasa sendiri..tak sedap pun ..kira sedap je..haha

  9. @Titisan Hujan rindu..jom pakat time cuti melepak rumah mak..hehe

  10. @Freaky haha..encik kuat makan ni..saya rekomen encik firdaus jadi hos jalan2 cari awek..eh..cari makan..huhu

  11. Nur Syazana Mohammed Sani

    makan la mee bandung muar ,. sedap 😀

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/kau-dengan-ak-same.html

  12. Aiseyh, terliur aku tgk mee bandung tuu.. dahla aku posa rini.. HUHU

    MySuaraBlog: Asyik Gay Jer, Lesbian Mana?

  13. fuh..best mee bandung tu…nampak ada udang tergolek dalam tu…perghhh…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *