Menu Tutup

Masihkah Anda Guna..??

Dulu..Kini..Dan Selamanya..!!

Korang masih ada guna lagi ke..?? Telefon Awam atau pun biasa kata public phone.?? Maklumlah zaman makin canggih.Handphone pun dah macam2 jenama dan model keluar..?? Tapi apa pun inilah alat perhubungan yang paling top dulu2..Pernah tak dulu korang lalui situasi kalau nak guna tepon kena beratur @ tunggu..?? Biasanya berlaku di kawasan terpencil laa..yang mana telefonnya cuma ada 1 je terpacak..kadang ada yang marah2 sebab ada yang guna lama..hhuhuu..kenangan itu sesuatu yang klasik..!!
p/s : takder yang lama..takkan ada yang baru..!!

11 Comments

  1. totally cute! :D

    teringat kenangan zaman sekolah dulu.. tepon mak suh dtg amek.. kalau tadak syiling 1 skolah sanggup pusing cari syiling.. huhu..

  2. misz FaTiN

    da lama xguna..
    mase dok hostel kt 2ndary skool dulu je gile2 guna.. bangun awal coz mls nak rebut tipon ngn org2..huhu.. really homesick dolu2..huhu

  3. Tasha

    my bf sekarang tgh dalam latihan Polis, so, tak ada telefon. masih kene beratur guna public phone ni. 1 minit 30 sen.hahahaha…..
    untuk orng tgh angau mcm kitorang masuk rm3 pun tak cukup. hahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *