Home » Uncategorized » Masihkah Anda Guna..??

Masihkah Anda Guna..??

Dulu..Kini..Dan Selamanya..!!

Korang masih ada guna lagi ke..?? Telefon Awam atau pun biasa kata public phone.?? Maklumlah zaman makin canggih.Handphone pun dah macam2 jenama dan model keluar..?? Tapi apa pun inilah alat perhubungan yang paling top dulu2..Pernah tak dulu korang lalui situasi kalau nak guna tepon kena beratur @ tunggu..?? Biasanya berlaku di kawasan terpencil laa..yang mana telefonnya cuma ada 1 je terpacak..kadang ada yang marah2 sebab ada yang guna lama..hhuhuu..kenangan itu sesuatu yang klasik..!!
p/s : takder yang lama..takkan ada yang baru..!!

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

11 comments

  1. Dah lama x guna public phone
    teringat dulu2 masa lom ada handphone, sanggup beratur..kalau rosak, sanggup berjalan jauh sket cari public phone yg elok

  2. setuju dengan ‘takder yang lama..takkan ada yang baru..!!’

  3. teringat kenangan zaman sekolah dulu.. tepon mak suh dtg amek.. kalau tadak syiling 1 skolah sanggup pusing cari syiling.. huhu..

  4. hehehe,,cam cute je,,dulu kn xde hp ni,,y ade pkwe mkwe,,sibuk bergayut kt public fon

  5. da lama xguna..
    mase dok hostel kt 2ndary skool dulu je gile2 guna.. bangun awal coz mls nak rebut tipon ngn org2..huhu.. really homesick dolu2..huhu

  6. ni betul2 klasik. ngahaha. kadang skrg gunaak especially masa credit hp tetiba aja hbs n nk contact masa tu ju juggak. ngehehe

    Blogger 20 Sen

  7. dlu slu la gune tepon pkwe mse skola menengah dlu..hahahha

  8. wah! lama tak guna
    last guna tahun 2007 kot
    masa tu kalau call orang 1 minit=30 sen
    tapi sekarang dah murah! =)

  9. my bf sekarang tgh dalam latihan Polis, so, tak ada telefon. masih kene beratur guna public phone ni. 1 minit 30 sen.hahahaha…..
    untuk orng tgh angau mcm kitorang masuk rm3 pun tak cukup. hahaha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *