Home » Uncategorized » Masa Untuk Berperang .. Fight The Deadly Dengue!

Masa Untuk Berperang .. Fight The Deadly Dengue!

Masa dah tiba..ini bukan main-main..ini serius..!! Kepada yang degil akibatnya sangatlah serius nazaknya..ya nazak yang serius..kalau nazak yang tak serius tu cerita lawak yang memang nazak dan confirm tak best.Mari kita hapuskan denggi..bukan susah pun..cuma hapuskan tempat pembiakan dia..yang penting jangan biarkan air bertakung..mudahkan..lebih mudah dari mencari barang di mudah dot com.

Kempen sikit : Do you enjoy spending time outdoors? But then you run at the sound of a high-pitched noise you’re familiar with… cos you know it’s the return of the mosquito, coming to infect you! It’s so easy to become infected with deadly dengue, but do you know the symptoms and how to prevent it? Fight dengue by becoming an aedes-buster! Ganyang Aedes!

Mari-mari kita hapuskan Aedes ..Ganyang Aedes! Anda sokong kempen ini.. klik la SINI tapi harus ingat ini link iklan churp churp tentang kempen hapuskan aedes..tak paksa pun klik..keh keh keh..tapi apa motif yang aku nak sampaikan ini..sama-sama kita mengawal pembiakan nyamuk aedes..mencegah lebih baik dari merawat.

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

6 comments

  1. Dunia Realiti a.k.a Elih

    Ops! terklik lah bro..haha..betul lah tu, mncegah lebih baik dr merawat! jom ganyang aedes

  2. xpew..ct klik je..sme2 menyokong…hapuskannyaaaaaaaaaa!

  3. dont worry
    sama2 kita saling mengingati dan saling menyokong 🙂

  4. hapus kan AEDES…..

  5. hehe kalo pkai NUFF da blh tackle BE nih hehee ^_^

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *