Home » Uncategorized » Marhaban Dah Selesai | Referring URL Pun Dah Keluar Ni

Marhaban Dah Selesai | Referring URL Pun Dah Keluar Ni

Alhamdulillah..selesai sudah majlis marhaban sempena syawal ni.Perut pun rasa overload dah ni lepas pekena mee kari.Dengan secara langsungnya mata pun turut redup..kalau disorongkan bantal memang terus lelap ni..opss..jangan tidur lagi..meh tengok siapa pula TOP 3 referring URL untuk blog ni dari 14 September hingga 20 September..(aku siarkan 10 link tertinggi,tapi cuma 3 yang ada di ruang promosi selama seminggu kat bawah tu…macam biasa ler)..kekdudukan 1-2 sama eh macam minggu lalu..

1-Josrevalution.blogspot.com
2-aku-freaky-falcon.blogspot.com
3-arituarini.blogspot.com
4-FaizalFredley.com
5-Aimieamalinaazman.blogspot.com
6-Bloqkami.blogspot.com
7-Nurazizahyahya.blogspot.com
8-Nazihanali.blogspot.com
9-CikguBadarudin.com
10-Puterikasih.com

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

11 comments

  1. wahh tahniah..kepada sesiapa yang berjaya…

  2. aku kekal no 2.. haha

  3. eh eh…ada pulak tercalon kat sini…hehe

  4. haha..patut lah rsa mcm senang ati je harini rupanya mc no 1..huhu..tanks kiz..maju kaki sepak!…:)

  5. eh puteri tercalon..kihkih

    tapi last daaa..adeh hehehehe

  6. erk! blog aku lagi la tak termasuk. haha

  7. heee rara mmg tak penah ada.

  8. melompat satu anak tanga.. kedudukan belum selamt..bnyk perlawanan lg ni..

    eh..mcm liga bolasepak la pulak.. kih kih kih kih

    tq bro..

  9. nak kene jadik pengomen setia baru bley masuk list eh~ ^^

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *