Menu Tutup

Marhaban Dah Selesai | Referring URL Pun Dah Keluar Ni

Alhamdulillah..selesai sudah majlis marhaban sempena syawal ni.Perut pun rasa overload dah ni lepas pekena mee kari.Dengan secara langsungnya mata pun turut redup..kalau disorongkan bantal memang terus lelap ni..opss..jangan tidur lagi..meh tengok siapa pula TOP 3 referring URL untuk blog ni dari 14 September hingga 20 September..(aku siarkan 10 link tertinggi,tapi cuma 3 yang ada di ruang promosi selama seminggu kat bawah tu…macam biasa ler)..kekdudukan 1-2 sama eh macam minggu lalu..

1-Josrevalution.blogspot.com
2-aku-freaky-falcon.blogspot.com
3-arituarini.blogspot.com
4-FaizalFredley.com
5-Aimieamalinaazman.blogspot.com
6-Bloqkami.blogspot.com
7-Nurazizahyahya.blogspot.com
8-Nazihanali.blogspot.com
9-CikguBadarudin.com
10-Puterikasih.com

11 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *