Home » Uncategorized » Mana Satu Yang Sesuai Ni ?

Mana Satu Yang Sesuai Ni ?

Selamat berhujung minggu buat semua sahabat blogger dan pelayar dunia maya.Hari minggu ini adalah hari menung-menung haha.Sebab itu aku lebih suka hari Isnin hingga Sabru sebab aku kerja.Seronok kerja ni beb.Sebab otak berfungsi sebab banyak fikir..haha.Kalau hari minggu ni aku tak tahu nak buat apa.Nak update pun tak tahu nak olah kata-kata.Bukan tak ada idea tapi jari-jari ni malas nak menari sebab otak cakap dia tak tahu apa-apa..haha.

Jadi nak tanya ler kepada rakan-rakan blogger sekelian..bagi korang la,kat laman utama blog seeloknya letak satu atau lebih entri yang terbaik.Kalau satu je entri kira entri terbaru je laa..kalau dua atau lebih terpampang entri terdahulu.Jadi macam mana entri yang terdahulu sebab aku ni kekadang update sampai tiga ke empat entri sehari.Nanti yang terlepas tu tak baca pula ( ada ke yang nak godek2 entri lama aku eh ).Aku ada buat ruang untuk entri yang terlepas..( rasa ada yang nak klik tak..haha)

Jadi nak tanya ni..satu entri atau lebih entri kat laman utama yang paling bagus..

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

10 comments

  1. entah la bro..bergantung pada readers kot.kalau bro pampang 3 4 entry pada muka depan yang baru2, so kena bagi masa untuk readers baca la kot dalam 2 3 hari.Tapi kalau bro letak satu artikel je..bila2 masa je bro leh update new entry 🙂 terpulang pada kekreatifan bro 🙂

  2. letaklah lebih dari satu… ada yg letak 2 atau 3… banyak sangat pun crowded sgt…

  3. letak more than one la. hehe… lat say in case de blogger yg rajin baca entry kita, tak tercari-cari dia nk baca entry seterusnya. letak 2 entry in one page pun ok 🙂

  4. tk tau la bro..aku buat 2 je..tgok pada org la..ada yg nak tgok yg lama2 ..ada yg tak..

  5. letak 3 atau 4 entry kat main page , kalau boleh siap ada read more utk entry yg panjang…

  6. ltk byk2 pn tape..sebab aku malas nk tekan older post..hehhe

    make sure blog x berat suda ..

  7. letak la dalam 2-3 entry dalam 1 page senang org skrol sampai akhir..malas nak buka older post..huhuhu

  8. 2,3 entry okay la kot. tak perlu sampai 7,8. huh

  9. kpah letak 3 jer..kalau byk nanti lambat loading..pastu kalau entry tu..satu hari satu entry pun dah cukup…kalau tak de idea..duk lah entry tu sampai 3 hari..hahahaaa…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *