Breaking News
Home » Uncategorized » Mana Aku Ada Marah

Mana Aku Ada Marah

Nak jawab pertanyaan rakan kita ni..

Marah?? ehh aku mana pandai marah marah ni..bahaya kalau suka marah marah ni..nanti senang kena darah tinggi..huhu..kalau aku ada tulis entry yang nampak macam emosi atau marah2 tu bukan tandanya aku marah..cuma itu yang aku rasa..lagi pun tak sebut pun nama orang dalam entry aku tu.Semua tu umum..lagi pun aku suka buat entry yang beralas sikit dan banyak yang tersirat.Kalau faham tu ok ler eh.Macam dalam entry NI.
oklah..alang alang dah menjawab..apa kata aku promote sekali laa..haha..jom terjah blog rakan aku ni..blog dia best and da boom.. klik http://kiwiblurr.blogspot.com ..hidup hanya sekali..jadi nikmati hidup ini sebaiknya..haha.
Promote orang je kerja aku ni..kawan berjaya aku tumpang gembira..boleh cam tu?

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

14 comments

  1. aku pun rasa ko cam emosi lebih marah2..:)..mujurla ko dah terangkan..

    kadang2 aku lambat pickup yang tersirat..ampun ye kalau tersilap tafsir pe bro luahkan heheh

  2. hehe lain kali promote dyan lak 😛
    entry tenteng marah gak 😛 jum tgk

  3. marah2 cepat tua…hehe

  4. boleh je bro..hehe..

    entry marah yang bertapis dan tersirat memang payah nak olah ayat2 dia..bertapis berapa banyak lapisan pun mesti ada yang boleh sense..huhu

    Aku Anak Labuan

  5. tak best r marah2 .. relax sudeh ~

  6. takpe, yang penting kita bertapis 🙂

    perli yang tersirat tu terbaik!! 😛

  7. betul bro..tak nampak macam marah pun entry tu…cuma ada maksud tersirat dan tersurat…

  8. jgn marah2 k.. nnti bkedut muka… 😛

  9. hehe ada org tanya marah tu.. mungkin ada ayat yang nampak macam marah kot

  10. habeh tu blog Tia bila ? hahaa 🙂

  11. x baek marah….hehe..dalam hati xpe r..huhuh..

  12. org baik,memng senang hati tgk kawan dia berjaya..hehe…

  13. org baik,memng senang hati tgk kawan dia berjaya..hehe…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *