Breaking News
Home » Santai » Malunya Aku Datang Tak Dijemput

Malunya Aku Datang Tak Dijemput

Huh..tetiba muka jadi biru..kalau hijau leh gak berlagak sebab jadi hulk..tapi kalau hijau kecik yang namanya toyol tu tak mahu lah jadi..tapi kalau hulk pun bikin susah gak asyik terkoyak baju ngan seluar je.Macam mana tak malu..dah lah orang tak jemput..aku je memandai datang..haha..entri pembuka selera yang menutup selera..keh keh..tapi kalau ikut pada tajuk dah kena dah tu..tapi bukan itu kot..
Ceritanya begini..shout box..semua orang tahu apa itu shout box.99.9 peratus blog ada shout box..yang terpampang,tersorok,terbenam dan macam-macam ter lagi.Shout box aku ada tertulis Bw..saya datang sini..sila datang ke blog saya kalau sudi  eh mestilah aku sudi..tekan itu nama..terus masuk sana..adehh..kenapa apakah begini..dijemput tapi hanya lepak luar je.. terpampang tulisan ” blog ini hanya untuk yang dijemput sahaja “..alahai..BW tapi privatekan blog..lalalala..muslihat apakah tersembunyi..atau kesilapan teknikal kah kerana salah setting?
Andai tersalah setting..bolehlah kiranya check dan perbaiki..check balik..check balik..uwaaaa… blog itu adalah..adalah…adalah…adalah..biarlah rahsia.

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

13 comments

  1. ayoyoyo macam tuh pun ada ke isk isk..hope orang tuh ada terbaca artikel neh n ubah setting tuh hehe

  2. terkena juga siang tadi..buat malu den je berdiri luar pintu…huhuhu

  3. org tu tak prasan kot setting die cmtu, hehe..dh tinggl kn jejak so msti org tu singgah sini nnti..aiyook, xtau, hik3~

  4. ~mungkin blogger 2 tak perasan..:)

  5. owh, ada jgak kes cmni ek…

  6. alamak! macam tu pon hadooo..huahuahua

  7. haha..kalo dah private tu jgn la BW!

  8. hahaha aku pernah kena macam tu tapi aku rasa cara ko cerita lagi lawak la kiz 😀

  9. private n cofidental tp nak glamur…krisis identity tu..

  10. maybe dier nk modified blog dier haritu…lepas dah modified terluper tukar setting agaknyer..think positive key..=) setiap manusie ade silapnyer..hehe..

  11. tak payah bagi tau blog mana..
    kang akak terklik pulak dah satu lagi entry luahan perasan keluar..
    wakakaka

  12. kalau dah buat private,x payah ar bw..nyemak je..huhu

  13. aku pun pernah mengalaminya…kenapa jadi begitu eh?…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *