Menu Tutup

Malunya Aku Datang Tak Dijemput

Huh..tetiba muka jadi biru..kalau hijau leh gak berlagak sebab jadi hulk..tapi kalau hijau kecik yang namanya toyol tu tak mahu lah jadi..tapi kalau hulk pun bikin susah gak asyik terkoyak baju ngan seluar je.Macam mana tak malu..dah lah orang tak jemput..aku je memandai datang..haha..entri pembuka selera yang menutup selera..keh keh..tapi kalau ikut pada tajuk dah kena dah tu..tapi bukan itu kot..
Ceritanya begini..shout box..semua orang tahu apa itu shout box.99.9 peratus blog ada shout box..yang terpampang,tersorok,terbenam dan macam-macam ter lagi.Shout box aku ada tertulis Bw..saya datang sini..sila datang ke blog saya kalau sudi  eh mestilah aku sudi..tekan itu nama..terus masuk sana..adehh..kenapa apakah begini..dijemput tapi hanya lepak luar je.. terpampang tulisan ” blog ini hanya untuk yang dijemput sahaja “..alahai..BW tapi privatekan blog..lalalala..muslihat apakah tersembunyi..atau kesilapan teknikal kah kerana salah setting?
Andai tersalah setting..bolehlah kiranya check dan perbaiki..check balik..check balik..uwaaaa… blog itu adalah..adalah…adalah…adalah..biarlah rahsia.

13 Comments

  1. ♥Aien Najwa♥

    maybe dier nk modified blog dier haritu…lepas dah modified terluper tukar setting agaknyer..think positive key..=) setiap manusie ade silapnyer..hehe..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *