Breaking News
Home » Uncategorized » Malam Ini Layan Maharaja Lawak | Minggu Ke 5 | Nabil

Malam Ini Layan Maharaja Lawak | Minggu Ke 5 | Nabil


Hari jumaat..tak ada apa apa aktiviti kot malam ni.Petang tadi hujan,suhu pun agak sejuk malam ni.Jadi aku plan malam ni nak layan maharaja lawak minggu ke 5 je.Bukanlah aku tunggu sangat rancangan kat TV ni.Sebab secara jujurnya aku kurang sangat nak melayan TV ni.Serius ni..memang aku tak berapa suka menonton TV kecuali kalau ianya berkaitan dengan sukan.Jadi sebab malam ni tak ada apa apa aktiviti..layan je maharaja lawak minggu ke 5 ni..sebab aku suka tengok idea dan persembahan Nabil..haha

Kenapa Nabil? Kenapa tak Jozan,Jambu tak pun Sepah? Sebabnya aku suka idea spontan dan neutral Nabil.Ingat senang ke nak buat persembahan seorang diri kat pentas.Menyanyi tu lainlah sebab memang dah ada lirik..Setiap minggu dia akan membawa satu idea baru yang mana orang lain tak buat lagi.

Aku cakap pada bakat ok..tak mahu campur aduk dengan kehidupan peribadi dia.Dari segi bakat memang di Tip top sebagai penghibur pentas.

Mungkin anda juga ada pilihan sendiri..mungkin anda juga memang tak suka dengan maharaja lawak ini..mungkin anda juga menyampah dengan entry yang macam ini..haha..citarasa masing masing.. oklah..masa untuk makan malam..jemput jemput semua..!!

Check Also

keputusan piala malaysia 18 julai

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017

Keputusan Piala Malaysia 18 Julai 2017. Aksi TM Piala Malaysia kembali dengan 8 perlawanan berlangsung …

4 comments

  1. Jangan lupa tengok jozan gak tau kiz… hahaha… tak tenguk aku cepuk! satgi mai repot kat aku na? Huhuhu….

  2. “akak suka nabil ngan jozan…jambu pun bagus…masa jambu msg2 solo,lawak depa tak best sgt…jozan tu sgt serasi berdua..nabil pulak mcm biasa lah…lawak dia sgt kelakar dn ada isi..”

  3. tadek astro wuaa.. :'( arap ada y upload malam ni gak 🙂

  4. suke nabil and jozan…
    sepah jugak..
    haha

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *