Menu Tutup

Majlis Perkahwinan Fasha Sandha 27 April 2012

Majlis Perkahwinan Fasha Sandha 27 April 2012 | Majlis Pernikahan | Akad Nikah Fasha Dan Rizal Ashram Ramli | Jejai – Majlis perkahwinan atau pernikahan pelakon Fasha Sandha dengan Toh Muda Rizal Ashram Ramli akan diadakan di sebuah hotel di ibu negara pada 27 April ini, sebagaimana tercatat dalam kad undangan perkahwinannya yang akan mula diedarkan dalam masa terdekat.
Kata-kata Fasha Sandha yang di petik dalam Harian Metro hari ini , “Majlis ini kami lakukan secara tertutup membabitkan 300 jemputan termasuk keluarga dan teman rapat saja. Saya bersyukur dengan segala limpahan rezeki dan alhamdulillah akhirnya apa yang kami rancang dapat juga direalisasikan.Kad undangan kahwin sudah pun siap dan insya-Allah ia akan diedarkan tidak lama lagi, tapi saya minta maaf kerana masih tidak dapat memberitahu lokasi majlis diadakan kerana saya menghormati permintaan ibu bapa Rizal dan ibu bapa saya,” .
Fasha selepas sekian lama berteka-teki, akhirnya mengesahkan mengenai perkahwinannya dengan Rizal selepas gambar mereka berdua menghadiri kursus perkahwinan tersebar di portal berita hiburan di Internet.

Olahan dari rujukan sumber

2 Comments

  1. Azhafizah[フィザ]

    alhamdulillah kahwin juga kan.semoga jodoh berkekalan..walau tak suka fasha sandha tu tapi doakan yang terbaik untuk mereka..^_^

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *