Breaking News
Home » Uncategorized » Mainan Berahi | Sedia Untuk Dimuat Turun

Mainan Berahi | Sedia Untuk Dimuat Turun

Satu permainan elektronik yang diadaptasi daripada rancangan realiti seks terkenal di luar negara kini menjadi kegilaan remaja terutama pelajar untuk dimuat turun ke dalam telefon bimbit secara percuma.Antara tarikan utama yang mendorong remaja memuat turun permainan itu disebabkan ia menggunakan visual manusia, bukan animasi seperti permainan elektronik lain.Melalui permainan ini, pemain bertindak sebagai jurukamera program itu dengan merakamkan aksi lucah dan berahi tiga gadis yang menjadi peserta program realiti terbabit.-Petikan Dari Harian Metro 18-06-2011.

Macam macam jenis permainan berunsur seks yang boleh didapati melalui proses muat turun atau download di laman web tertentu.Menurut laporan ini memang dah lama manjadi kegilaan remaja dan murid sekolah.Masalahnya sebelum tiada ke pemantauan dari pihak berwajib.

Aku harap selepas ini pihak yang berwajib memantau hal hal yang sebegini walaupun nampak remeh tapi ini melibatkan minda dan moral remaja kita..jangan laman perkongsian fail yang tak seberapa tu je sibuk nak sekat tapi benda yang lebih teruk ni dah lama terlepas pandang.

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

7 comments

  1. macam2 lh sekrng nie..herm ad2 jer permainan

  2. nasib baik bukan kaki game. huhu takde taste nak main game skang

  3. jgn la menjadi golongan yg x tw menghargai teknologi…kn3?

  4. ^_^ dila tinggalkn jejak kat cni..

  5. eurghh ada gak mainan ini mcm .. huhuhu

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *