Breaking News
Home » Uncategorized » Maharaja Lawak Minggu Ke 7 Nabil

Maharaja Lawak Minggu Ke 7 Nabil


Nampaknya maharaja lawak memang menjadi pilihan ramai orang setiap hari jumaat.Astro menukar maharaja lawak ke astro warna..mungkin ini atas sebab bisnes..itu hak mereka.Kepada yang melanggan astro warna dapatlah menontonkan.Kepada yang tak melanggan astro warna mahupun astro itu sendiri youtube memang menjadi pilihan.Nampaknya silent komedi memang menghiburkan sebab lawak ini memang sukar sebab memerlukan gerak badan dan mimik muka untuk membuat penonton ketawa.

Bagi aku bagi yang berkumpulan seperti Jozan,sepah,jambu dan balas memang tak jadi masalah sebab kombinasi berkumpulan memudahkan jalan cerita.Bagi yang seorang seperti nabil,Man dan Amir aku rasa mereka memerlukan imaginasi yang tinggi untuk menghidupkan cerita lawak mereka..jadi minggu ini peserta pilihan aku adalah nabil sebab dari segi idea memang berlainan dari peserta lain walaupun ada sedikit gangguan semasa persembahannya..jom layan video persembahan nabil untuk minggu ke 7..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

4 comments

  1. susah kalo peserta individu….tp ape2 pun nabil dah buat yg terbaik! hehe…ok drpada amir…

  2. jozan terbaik ! sepah pun bes !

  3. TK xleh kata pe..
    sbb spnjg hayat lum pnh skali pun tngok rancangan ni..
    best sngt ke?
    rmai benar dok citer hal ni..

  4. nabil juara sebab dia sorang je perah otak buat show hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *