Breaking News
Home » Uncategorized » Maharaja Lawak Mega (MLM) | Dapatkan Pas Masuk Percuma

Maharaja Lawak Mega (MLM) | Dapatkan Pas Masuk Percuma

Maharaja Lawak Mega (MLM)akan mula bersiaran pada 28 Oktober 2011 jam 10 malam di Astro Warna (Saluran 132).Acara MLM ini akan bersiaran setiap minggu di Royal Theater Selangor, Shah Alam, Selangor.MLM akan menampilkan 17 peserta dari 3 negara iaitu Malaysia,Indonesia dan Singapura.

Bagaimana cara untuk mendapatkan pas masuk percuma MLM.Bagi yang berminat cuma ada 3 cara sahaja untuk mendapatkan pas percuma MLM ini.3 cara itu adalah dengan menyertai kuiz yang dijalankan di portal murai.com.my, Sinar FM dan pas yang diedarkan secara percuma pada setiap Jumaat, jam 3 petang iaitu sebelum berlangsungnya siaran langsung Maharaja Lawak Mega.

Penerima pas masuk dari murai.com.my tidak memerlukan anda untuk beratur tetapi hanya duduk di kerusi yang telah dilabelkan istimewa untuk anda.Untuk minggu pertama ini pihak murai.com.my akan menyediakan 5 pasang pas percuma untuk 5 individu terawal mengirim emel ke alamat webmaster@murai.com.my.Sertakan nama penuh, nombor kad pengenalan, nombor telefon, alamat dan gambar. Pemenang akan dihubungi sehari sebelum berlangsungnya MLM.Penerima pas percuma ini boleh membawa seorang teman untuk menonton MLM secara langsung.

Apa tunggu lagi..rebutlah tawaran dari murai.com.my.

Sumber

Check Also

najib letak jawatan

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN

Najib Letak Jawatan Presiden UMNO Dan Pengerusi BN. Akhirnya setelah banyak desakan dari kalangan dalam …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *