Home » Santai » Lyssa Faizureen Punya Hal

Lyssa Faizureen Punya Hal

Hari ini dah mula aktiviti rewang sebab jiran ada buat kenduri kahwin.Sabtu dan Ahad pun sama sebab yang kahwin dengan anak jiran ni pun rumah dekat gak..maknanya kahwin dekat-dekat je ni..senangkan kalau masa raya tak payah nak fikir nak balik mana.. ehh berbalik pada Lyssa Faizureen..korang kenal ? Mungkin ramai yang kenal.Ingat lagi dengan entri BICARA BLOGGER | Lyssa Faizureen ? nampaknya memang besar pengaruh nama Lyssa Faizureen ni..sebab apa aku cakap macam tu..meh tengok gambar ni..

Sebab apa ..ini bukan entri SEO..kalau SEO tu tak hairan sangat sebab lagi lebih pada yang ini.Ini entry biasa-biasa je..mungkin atas dasar pengaruh nama atau memang atas aura blogger itu sendiri..
Tunggu Segmen Bicara Blogger seterusnya..siapakah eh..haha.. 

Check Also

kanser usus

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja

Awas Penyakit Ini Menyerang Siapa Sahaja. Tahukah anda bahawa kanser kolorektal atau lebih dikenali kanser …

10 comments

  1. perghh SEO tu..aku pon nak buat la,tapi guna nama ko bro 🙂 tgk camne 🙂

  2. tuh diaa. nama dia pengaruh besar sungguh

  3. pengaruh dia ni memang best, tuan cun, market habis la. blog tutorial lagi.

  4. Azhafizah[フィザ]

    memang besar pengaruh lyssa ni..phew~ hebat!

  5. mmg pengaruh lyssa ni besar kot dalam dunia blog ni…hee~

  6. memang besar pengaruh dia..user online ratus2 selalu..huhu..

  7. maaf akak tak kenal lagi…

  8. cik lyssa nie walaupun folower berpuluh ribu mseh sudi follow blog sy yang kerdil tu..bgos budak kecik nie..hihi

  9. ccc nmpak…pengaruh dia besar tau..hebakkk!!

  10. Alamakkk . Malu lahhhhh :D:D / ekeekke.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *