Menu Tutup

Lu Kongsi Lu Baik Hati

Lu Kongsi Lu Baik Hati – Ini tiada kena mengena dengan cerita Kongsi..sebab dia Lu Langsi Lu Mati..tak baik woo bunuh orang.Tapi buat orang ikut saluran yang betul itu ok..opss terlebih sudah..oklah apa sebenarnya aku nak tulis ni?
Sebenarnya dalam blog ini macam macam kita boleh kongsi atau bahasa biasa pakai share dan dalam erti kata lain sharing is caring..eh macam macamlah. Banyak ilmu sebenarnya yang kita boleh dapat dari dunia maya ini.Ilmu yang baik,ilmu yang dot dot,ilmu putih,ilmu hitam dan yang semaksud dengannya.Apa yang perlu ,gunakan minda untuk bezakan mana yang baik dan buruk.Yang baik jadikan tauladan,yang buruk jadikan isi tong sampah..boleh gitu.
Ramai blogger yang rajin berkongsi sesuatu..cehh aku dan sesuatu la tu..abaikan. Ada yang kongsi tip,kongsi idea,kongsi pengalaman dan sesungguhnya perkongsian itu banyak memberi kebaikkan kepada pembaca. Macam aku yang newbie tahap noob ni,bila ada blogger yang berkongsi sesuatu tentang blog bolehlah aku belajar. Kongsi tentang ilmu dunia dan akhirat semua leh ambil pengajaran..terima kasih…Lu kongsi lu memang baik hati.. jangan langsi langsi aaa..

12 Comments

  1. Aida Omar

    haha..berkongsi pelbagai info dan pglmn menambah kan keakraban tuan blog dengan follower..eh btol ke?

    apa2 pun blog kiz mmg terbaik!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *