Breaking News
Home » Santai » Lu Kongsi Lu Baik Hati

Lu Kongsi Lu Baik Hati

Lu Kongsi Lu Baik Hati – Ini tiada kena mengena dengan cerita Kongsi..sebab dia Lu Langsi Lu Mati..tak baik woo bunuh orang.Tapi buat orang ikut saluran yang betul itu ok..opss terlebih sudah..oklah apa sebenarnya aku nak tulis ni?
Sebenarnya dalam blog ini macam macam kita boleh kongsi atau bahasa biasa pakai share dan dalam erti kata lain sharing is caring..eh macam macamlah. Banyak ilmu sebenarnya yang kita boleh dapat dari dunia maya ini.Ilmu yang baik,ilmu yang dot dot,ilmu putih,ilmu hitam dan yang semaksud dengannya.Apa yang perlu ,gunakan minda untuk bezakan mana yang baik dan buruk.Yang baik jadikan tauladan,yang buruk jadikan isi tong sampah..boleh gitu.
Ramai blogger yang rajin berkongsi sesuatu..cehh aku dan sesuatu la tu..abaikan. Ada yang kongsi tip,kongsi idea,kongsi pengalaman dan sesungguhnya perkongsian itu banyak memberi kebaikkan kepada pembaca. Macam aku yang newbie tahap noob ni,bila ada blogger yang berkongsi sesuatu tentang blog bolehlah aku belajar. Kongsi tentang ilmu dunia dan akhirat semua leh ambil pengajaran..terima kasih…Lu kongsi lu memang baik hati.. jangan langsi langsi aaa..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

12 comments

  1. Sama-sama Kiz..
    ekeke 😀

  2. rasa seronok bila dapat kongsi sesuatu 😀

  3. hhehe..kb pun bru je berkongsi tips.. tak salah rasanya berkongsi apa yg kita tau kan.. 🙂

  4. hhehe..kb pun bru je berkongsi tips.. tak salah rasanya berkongsi apa yg kita tau kan.. 🙂

  5. hhehe..kb pun bru je berkongsi tips.. tak salah rasanya berkongsi apa yg kita tau kan.. 🙂

  6. antara kepuasan dalam berblogging ni ialah dapat berkongsi sesuatu…aku dan sesuatu…hehehe

  7. haha..berkongsi pelbagai info dan pglmn menambah kan keakraban tuan blog dengan follower..eh btol ke?

    apa2 pun blog kiz mmg terbaik!

  8. dalam blog ni macam2 boleh kongsi kan bro….:)

  9. hahaha tagline yang cukup kool..

    memang best dapat kongsi pe2..ilmu pun dapat..persahabatan pun terjalin kukuh..:)

  10. hehe..apa-apa saja lah kow ni kiz..pape pun betol juga tu…hadoi..dah nak tdor dah ni…mlm..

  11. berkongsi ilmu takkan lokek 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *