Breaking News
Home » Info Sukan » Live Streaming Selangor vs Pulau Pinang 21 Januari 2017

Live Streaming Selangor vs Pulau Pinang 21 Januari 2017

Siaran langsung Live Streaming Selangor vs Pulau Pinang 21 Januari 2017. Perlawanan Liga Super pilihan penyiar rasmi Media Prima untuk hari ini. Pertembungan pasukan penuh tradisi Selangor menentang Pulau Pinang di Stadium Majlis Perbandaran Selayang. Ini merupakan perlawanan pertama kedua-dua pasukan.

Live Streaming selangor vs Pulau Pinang 21 januari 2017
Live Streaming selangor vs Pulau Pinang 21 januari 2017

Selangor yang menghadapi masalah dalam persiapan mereka pasti mahu membuktikan kemampuan mereka sebagai pencabar tidak tergugat walau kehilangan ramai pemain utama. Begitu juga dengan Pulau Pinang yang hampir tersingkir musim lalu pasti mahu mencipta kemenangan awal. Kelibat Faiz Subri pemenang anugerah Puskas juga pasti menjadi tumpuan.

Live Streaming Selangor vs Pulau Pinang

Perlawanan ini akan disiarkan secara siaran langsung menerusi TV9 bermula jam 8.45 malam dan boleh ditonton secara live streaming berdefinasi tinggi di portal tonton.com.my milik media prima.

4 perlawanan lain Liga Super turut diadakan namun tiada siaran langsung akan dibuat. Namun perlawanan pembukaan malam ini pasti sengit kerana setiap pasukan telah membuat persiapan yang rapi.

Keputusan Liga Super Selangor vs Pulau Pinang

Kepada yang tidak berkesempatan menonton atau ke stadium, kami akan kemaskini keputusan perlawanan disini atau terus ke Keputusan Liga Super 21 Januari 2017 untuk keputusan perlawanan yang lain.

KEPUTUSAN
SELANGOR [ 0 ] – [ 0 ] P.PINANG
( semasa )

Check Also

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018. Hari ini bermula saingan Unifi Liga Super Malaysia 2018. …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *