Breaking News
Home » Info Sukan » Live Streaming Selangor vs Melaka United 27 Januari 2017

Live Streaming Selangor vs Melaka United 27 Januari 2017

Siaran langsung Live Streaming Selangor vs Melaka United 27 Januari 2017. Antara perlawanan yang menarik untuk disaksikan dalam saingan Liga Super. Perlawanan akan berlangsung di Stadium MP Selayang.

Selangor sekali lagi akan menanti kunjungan pelawat di halaman sendiri untuk perlawanan kedua mereka. Kemenangan kedua dicari untuk terus kekal menerajui carta liga super. Dengan barisan pemain muda dan masalah luar padang sebelum aksi liga bermula dahulu harus dilupakan untuk kekal fokus. Mampukah mereka mengekalkan rentak seperti ketika bertemu Pulau Pinang ?

Melaka yang pertama kali bersaingan dalam aksi Liga Super 2017 sudah pasti mahu mencipta kemenangan. Ini merupakan perlawanan pertama mereka selepas aksi bertemu Kelantan ditunda akibat faktor cuaca. Selaku juara Liga Perdana 2016, kemampuan Melaka United tidak boleh diambil mudah.

Live streaming Selangor vs Melaka United
Perlawanan Liga Super Malaysia, Selangor menentang Melaka United. Jumaat 27 januari 8.30 malam, Secara langsung di TV9 dan Live Streaming di Tonton

SIARAN LANGSUNG LIVE STREAMING SELANGOR vs MELAKA UNITED
Perlawanan Liga Super 2017 Selangor vs Melaka United boleh ditonton secara langsung menerusi siaran Media Prima TV9 dan secara live streaming di portal tonton.com.my. Siaran bermula jam 8.30 malam dengan sepak mula pada 9 malam.

KEPUTUSAN SELANGOR vs MELAKA UNITED

Selangor membariskan ramai pemain muda untuk musim ini namun kemenangan ke atas Pulau Pinang pada perlawanan pertama pasti membuka mata yang Selangor bukan pasukan lemah. Melaka United akan beraksi dalam perlawanan pertama mereka untuk Liga Super 2017. Kemenangan pasti menyuntik semangat pasukan yang dikhabarkan antara yang akan menjadi pencabar kejuaraan musim ini.

KEPUTUSAN
SELANGOR [ 1 ] – [ 1 ] MELAKA UNITED
( fulltime )

Saksikan siaran langsung dan Live streaming Selangor vs Melaka United pada 27.1.17 di TV9. Satu lagi perlawanan yang boleh anda tonton adalah pertemuan tumpuan JDT vs Felda United di TV3.

Check Also

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018

Keputusan Liga Super 3 Februari 2018. Hari ini bermula saingan Unifi Liga Super Malaysia 2018. …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *