Menu Tutup

Live Streaming Malaysia vs Filipina 22 Mac 2017

Live Streaming Malaysia vs Filipina 22 Mac 2017. Hari ini bakal berlangsung perlawanan persahabatan antarabangsa membabitkan skuad kebangsaan menentang Philipines. Ini merupakan perlawanan kelas A yang juga akan memberikan mata untuk ranking FIFA.

Live streaming Malaysia vs Philipines
Live streaming Malaysia vs Philipines 22.3.2017

Pertemuan kedua pasukan akan berlangsung di Stadium Memorial Rizal, Manila pada jam 7.30 malam.

Pasukan kendalian Dato Ong Kim Swee ini harus memberikan persembahan terpuji dan mesti menang untuk memastikan kutipan mata ranking FIFA dapat ditingkatkan. Ada ura-ura mengatakan ini tugasan terakhir OKS selaku ketua jurulatih Malaysia, namun pengendali itu menyatakan beliau tidak memikirkan hal itu dan kekal fokus untuk mencipta kemenangan.

Untuk peminat dan penyokong di Malaysia, tiada siaran langsung akan disiarkan ditelevisyen tempatan sama ada RTM, Media Prima ( TV3 , TV9 ) mahu pun di Astro sendiri. Agak mengecewakan juga dengan keadaan ini kerana peminat ingin menyaksikan pasukan negara bermain.

Namun anda boleh menyaksikan perlawanan Malaysia vs Philipines ( Filipina ) secara live streaming menerusi pautan yang disediakan dibawah. Live streaming Malaysia vs Filipina ini dibawakan oleh Philipines Football Federation ( PFF ) dilaman web mereka.

LIVE STREAMING MALAYSIA vs FILIPINA 23.3.2017

Mampukah pasukan Malaysia mencipta kemenangan di peringkat antarabangsa setelah agak hambar sejak akhir-akhir ini. Peminat dahagakan persembahan terpuji dan seterusnya meningkatkan kedudukan ranking yang lebih baik.

KEPUTUSAN MALAYSIA vs PHILIPINES

Malaysia [ 0 ] [ 0 ] Filipina

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *